×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Ανανέωσαν με Πάρη Σταμπουλίδη

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Ανανέωσαν με  Πάρη Σταμπουλίδη

Πήρε Ευδαίμονα και Παπαφώτη

από
στις 07/08/2016

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πάρη Σταμπουλίδη γνωστοποίησε η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια. Η Ίριδα Νίκου και οι συνεργάτες της εκτίμησαν πως επρόκειτο για τον κατάλληλο, προκειμένου να επιμεληθεί τη δημιουργία της νέας ομάδας, που θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «για να υπάρξει αυτή η ανανέωση έπαιξε ρόλο η κοινή φιλοσοφία για το πως θα πορευτούμε τη νέα χρονιά. Η διοίκηση της ΑΕ Νίκαια δείχνει έμπρακτα με την ανανέωση αυτής της συνεργασίας ότι εκτιμήθηκε η προσπάθεια του προπονητή μας την προηγούμενη χρονιά άσχετα απο τον υποβιβασμό της ομάδας».

Μάλιστα, ο συντάκτης της ανακοίνωσης προέβη σε μία αυτοκριτική για την περσινή σεζόν, στην οποία σημειώνεται: «Έγιναν λάθη και όλοι αναλάβαμε τις ευθύνες μας (δεν ψάχνουμε σε εξωγηπεδικους παράγοντες), όπως μας καταλογίζουν. Η μοίρα της διοίκησης είναι να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε. Η Νίκαια είναι εδω και μάλιστα ενωμένη δυνατή με στόχο την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Πειραιά».

Πήρε Ευδαίμονα και Παπαφώτη

Εν τω μεταξύ, η ΑΕ Νίκαια προχώρησε και στις πρώτες μεταγραφές της. Αρχικά, αποκτήθηκε ο 30χρονος μεσοαμυντικός Γιάννης Παπαφώτης, με σημαντική παρουσία σε ιστορικά σωματεία, όπως ο Αργοναύτης, το Μοσχάτο, ο Ίκαρος Καλλιθέας και η Ολυμπιάδα. Παράλληλα, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Λευτέρης Ευδαίμων, που αποτελούσε τον αρχηγό στον ΑΟ Κορυδαλλό.