×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΜΟΣΧΑΤΟ: Πρεμιέρα με όνειρα

ΜΟΣΧΑΤΟ: Πρεμιέρα με όνειρα

Σήμερα στις 17:00 πατούν... χορτάρι για πρώτη φορά φέτος οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκοβερίνου

από
στις 08/08/2016

Στην αφετηρία μίας σεζόν, που φέρνει μαζί της πολλά όνειρα, τίθενται από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοσχάτου. Στις 17:00 στο δημοτικό γήπεδο της πόλης οι πράσινοι του Γιώργου Γκοβερίνου (στο πλευρό του θα βρίσκεται ο γυμναστής Γιώργος Ιωακείμ) θα πατήσουν... χορτάρι για πρώτη φορά φέτος, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ευελπιστώντας πως τα αποτελέσματά της θα δημιουργήσουν την ομάδα που όλοι ονειρεύονται στον πειραϊκό σύλλογο. Άλλωστε, δεν κρύβουν στο Μοσχάτο πως στόχος τους είναι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, είτε αυτή επιτευχθεί από φέτος, είτε τα αμέσως επόμενα χρόνια. Το βέβαιο είναι πως εφόσον οι ιθύνοντες του σωματείου διαπιστώσουν πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μία τέτοια επιτυχία, θα τη διεκδικήσουν από φέτος, με δεδομένο ότι η δυναμική υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

Όπως ανέφερε στην «ΩΡΑ των σπορ» ο Θανάσης Βαβάκας, «επιθυμία μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και... ό,τι βγει! Θέλουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω, αρκεί να υπάρχουν οι βάσεις».

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, το Μοσχάτο κράτησε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον βασικό κορμό την περσινή χρονιά, ενώ έχει προχωρήσει και σε μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες ωστόσο δεν έχει γνωστοποιήσει, επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το τυπικό μέρος τους. Εξαίρεση αποτελεί η επιστροφή του Χρήστου Λιόση, η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας. Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ θα προωθηθούν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από το εφηβικό στην πρώτη ομάδα.

πηγή: «ΩΡΑ των σπορ»

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 15:16