×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Ατρόμητο Κερατσινίου

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Ατρόμητο Κερατσινίου

Στη διαδικασία των πέναλτι πέρασε ο Ατρόμητος.

από
στις 12/09/2016

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση του ζευγαριού Αμφιάλη - Ατρόμητος Κερατσινίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο μέρος, χάρη σε γκολ των Βέττα (6') και Ευσταθίου (25'), με τον Ατρόμητο να κάνει την... επανάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο. Με σκόρερ τον Τσιρίδη (61' και 85'), η ομάδα του Κερατσινίου έφερε το ματς στα ίσια ωστόσο στην παρατάση οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 λύνοντας τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Οι Βιδάλης, Τσιρίδης και Τριαντάφυλλος ευστόχησαν στα πέναλτι για τον Ατρόμητο, όμως οι γηπεδούχοι εκτός του Αβραμίδη που βρήκε τον στόχο, οι Σταθαράς (δοκάρι), Ευσταθίου (απέκρουση) και Ψόινος (απέκρουση) στάθηκαν μοιραία για την πρόκριση. Με 1-3 στη διαδικασία των πέναλτι ο Ατρόμητος πέρασε στην επόμενη φάση.

Διαιτητής: Δαμιανάκης Κ., Κορωνάς Χ., Τραϊφόρος Α.

Αμφιάλη: Ροβάτσος, Kαμπούρης (70' Νικολάου), Καραμολέγκος (46' Μικέλης), Ευσταθίου, Αβραμίδης, Ροδάνι, Σταθαράς, Χαραμής, Μηλιώνης (85' Νταλιάνης), Βέττας, Ψόινος

Ατρόμητος Κερατσινίου: Bέγκος, Φούντας (46' Δημητρόπουλος), Παναγόπουλος, Τάνκα, Αλούσι Κ., Ισαγκάι, Νικολιάς (68' Τζουανάτος), Ταταμανίδης (46' Τσιρίδης), Βιδάλης, Τριανταφύλλου, Τζίτζηρας