Άπιαστο το Κερατσίνι με 6x6!

Άπιαστο το Κερατσίνι με 6x6!

Με ηγέτη και τοπ-σκόρερ τον Σίμο Φούντα που σημείωσε χατ-τρικ, οι «ροσονέρι»επικράτησαν με 5-0 του ΑΟΑΔ και πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/10/2016

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΟΑΔ 5-0

Στο 18’ το Κερατσίνι απείλησε για πρώτη φορά, όταν μετά από άψογη κάθετη μπαλιά του Γκιάτη, ο Τουρνάς βρέθηκε σε άριστη θέση για γκολ, όμως ο Λυμπέρης έβαλε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά του κι απομάκρυνε σωτήρια για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προϊόντος του χρόνου αναθάρρησαν και στο 43' έχασαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Χατζηκυριάκου βρέθηκε σε επίκαιρη θέση από πλάγια αριστερά, όμως το σουτ, που επιχείρησε ο εξτρέμ του ΑΟΑΔ, βρήκε σε ετοιμότητα τον Λιούμπη, που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Το Κερατσίνι ευτυχησε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν έπειτα από όμορφη συνεργασία των Μπατή, Τουρνά η μπάλα έφτασε στον Φούντα, ο οποίος σούταρε από επίκαιρη θέση και η μπάλα αφού βρήκε το σώμα του Μάλλη, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Σάκη Δέδε απελυθερώθηκε κι απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας με τρόπο εμφατικό στην ευρεία νίκη με 5-0.

Ο Σίμος Φούντας με κινηματογραφικό γκολ με σουτ από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Λυμπέρη για το 2-0, στο 59 .

Στο 62’ το Κερατσίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0, όταν έπειτα από σέντρα του Καμμένου, ο Φούντας με όμορφη κεφαλιά πανηγύρισε το δεύτερό του γκολ. Ο Αντώνης Κουρκούτης με γυριστή κεφαλιά στο 71’ εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Σφυρογιαννάκη γράφοντας το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Φούντας στο 79’ με σκαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κουρκούτη φτάνοντας στο χατ- τρικ.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης, Σφυρογιαννάκης, Καμμένος, Μπατής, Βαττής, Διάκος (46’ Κουρκούτης), Μάλλης, Γκιάτης, Πουλάκης (46’ Μαναριώτης), Τουρνάς (68’Μιχαλάς), Φούντας.

ΑΟΑΔ: Λυμπέρης, Σταματίου, Μιχαήλ, Αθανασίου, Τσιριγώτης , Παπακωνσταντίνου (7’ λ.τρ. Καρλιαμάτας), Καλύβας, Σιμάκος, Χατζηλίας (68’ Γεωργίου), Μαμφρέδας (66’ Μπάλα), Χατζηκυριάκου