Άπιαστο το Κερατσίνι!

Άπιαστο το Κερατσίνι!

Με ηγέτη τον Σίμο Φούντα, που πέτυχε δύο γκολ, οι «ροσονέρι» επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ΑΕ Περάματος με 3-0 πανηγυρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/11/2016
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 0-3
Το συγκρότημα του Σάκη Δέδε αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να … ρίξουν τον ρυθμό. Μάλιστα, η Α.Ε. Περάματος έχασε τη πρώτη σπουδαία φάση στο ματς όταν ο Σακελλαρίου στο 18’ βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά το σουτ, που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Το Κερατσίνι στο 24’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν έπειτα άπό όμορφη κάθετη πάσα του Τουρνά στον Πουλάκη, το σουτ του τελευταίου από πολύ καλή θέση απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο πορτιέρο των γηπεδούχων Ανδρεάδης. Στο 30’ έπειτα από σέντρα του Πουλάκη, ο Μαναριώτης με κεφαλιά από πολύ θέση θέση αστόχησε. Ανέβασαν επίπεδο οι αλλαγές Μάλλη, Διάκου, Πλατέλλα

Η είσοδος των Μάλλη, Διάκου και Πλατέλλα ανέβασε τις … στροφές του Κερατσινίου στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας για το γκολ, που θα τους έδινε την νίκη.

Έτσι, αφού στο 60’ το γυριστό σουτ του Φούντα από επίκαιρη θέση, έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 75’ το Κερατσίνι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάλλη στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων από τον Λεφάκη, με τον διαιτητή Μιχελή να υποδεικνύει τη εσχάτη των ποινών. Ο Σίμος Φούντας που ανέλαβε την εκτέλεση του πεναλτι από τα 11 μέτρα αποδείχθηκε ψύχραιμος ανοίγοντας το σκορ για τους «ροσονέρι».

Το γκολ απελευθέρωσε τους «ροσονέρι», οι οποίοι στο 82΄έθεσαν τις βάσεις της σπουδσίας τους νίκης.

Έπειτα από συστημένη σέντρα του Μάλλη, ο Σίμος Φούντας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-2 αυξάνοντας τον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά και τον εκπληκτικό απολογισμό της φετινής σεζόν!

Στο 85’ ο Πλατέλλας βρέθηεκ φάτσα με το 0-3, όμως το πλασέ του μεσοεπιθετικού του Κερατσινίου απομάκρυνε ο Ανδρέαδης, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 93’. Έπειτα απο έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Τουρνα, ο επροωθημένος Μπατής με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Μιχελής, Κοτζμανίδης-Τζιλίρης

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ανδρεάδης, Λεφάκης, Ζαχάρογλου, Γελασάκης, Κουτσογιαννόπουλος, Ρουσσίδης (55’΄λ.τρ. Πατέστος), Στάης, Σακελλαρίου (56’΄Πετράκος), Σιάνος, Λαθούρης, Μουφταράκος.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Βαττής, Φούντας, Τουρνάς, Γκιάτης , Μαναριώτης (69’ Πλατέλλας), Πουλάκης (52΄Μάλλης), Κουρκούτης (52’ Διάκος).

πηγή: apokeratsini.wordpress.com