Το Μοσχάτο έβαλε φρένο στον Καραβά, αν και παραμένει αήττητος

Το Μοσχάτο έβαλε φρένο στον Καραβά, αν και παραμένει αήττητος

Παράπονα για τη διαιτησία του Σπάθα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/11/2016

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΚΑΡΑΒΑΣ 1-1

Στην πρώτη απώλεια βαθμών υπέπεσε ο Καραβάς στο Μοσχάτο, μένοντας στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα. Έτσι, σταμάτησε το νικηφόρο σερί των φιλοξενούμενων, που όμως, παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία του 1ου ομίλου και αήττητοι! Από την άλλη, πολύ καλή παρουσία είχε η ομάδα του Μοσχάτου, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πειραϊκού ποδοσφαίρου ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα.

Το Μοσχάτο με πολύ καλή ψυχολογία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και στο 12' και μετά από σέντρα του Μπαμίχα ο Τσιφλίδης από κοντά έκανε το 1-0 για τους "πράσινους".

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενουμένοι ανέβασαν στροφές έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Ράμα στο 53' (δοκάρι) και τελικά στο 85' ο Σταφσουλάι χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Νωρίτερα και στο 74' κεφαλιά του Τσιφλίδη "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Μώτου, μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το 2-0 από την ΑΕΜ.

Τέλος, από το Μοσχάτο διαμαρτύρονται πως η ισοφάριση από τον Καραβά προήλθε από επιθετικό φάουλ.

Διαιτητές: Σπάθας, Μουμπογιατζόγλου-Φαγκρίδας
ΜΟΣΧΑΤΟ: Βαβάκας. Γκορόγιας, Μικρούλης, Παπαδόπουλος, Μπάλλας, Πάνο, Λιόσης, Τζουμάκας (80’ Φιαμέγκος), Μπαμίχας (75’ λ.τρ. Παναγιωτάκης), Τσιφλίδης, Παππάς (60’ Γιαννόπουλος)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Γκούτσιος (71’ Κατσάρας), Μπένα, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Γιαννής, Ντούνιας, Μπιλιμπάσι, Σταφσουλάι, Ράμα, Αϊβαλιώτης (60’ Ρηγούτσος)

πηγή φώτο: moshatotaurossporty.blogspot.gr

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 01:01