Θριαμβευτικά στα προημιτελικά το Κερατσίνι!

Θριαμβευτικά στα προημιτελικά το Κερατσίνι!

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 8-1 του Φαληρικού στο «Π. Νικολαίδης» και πήραν πανάξια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου «Μιλτιάδης Μαρινάκης». Χατ-τρικ Μαναριώτης και Ψυχογιός.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 09/11/2016

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 1-8

Ακραία .. ποδοσφαιρικά φαινόμενα από ένα εκπληκτικό Κερατσίνι, το οποίο στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση πέρασε σαν …σίφουνας από το «Π Νικολαίδης» συνθλίβοντας με 8-1 τον Φαληρικό και τσέκαρε πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου «Μιλτιάδης Μαρινάκης».

Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα με τον προπονητή Σάκη Δέδε να επιχειρεί να ανοίξει το ροτέισον λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ευτύχησαν να έχουν σε τρομερή ημέρα τους Βασίλη Μαναριώτη και Nίλς Ψυχογιό, οι οποίοι πέτυχαν χατ-τρικ και οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη εμφατική νίκη-πρόκριση!

Μπορεί το απομεσήμερο της Τετάρτης το Λεκανοπέδιο να επλήγη από νεροποντή, δημιουργώντας συνθήκες τροπικές πάνω από το «Π. Νικολαίδης», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τους Κυπελλούχους Πειραιά να αναδείξουν από τα πρώτα λεπτά την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους

Φουριόζοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι και στο 3’ ευτύχησαν να ανοιξουν το σκορ, Ο Κσμμένος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μαναριώτης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε προσωπικό λογαριασμό με τη φανέλα του Κερατσινίου για φέτος!

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Σάκη Δέδε, οι οποίοι στο 7’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους εκμεταλλευόμενο την ποιότητά του στις στημένες φάσεις, Από εκτέλεση κόρνερ του Καμμένου, ο άριστα τοποθετημένος στην αντίπαλη περιοχή Κουρκούτης με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Το Κερατσίνι συνέχιζε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι κι αφού στο 21’ ακυρώθηκε κακώς ως οφ οσάιντ γκολ του Κουρκούτη από τον δεύτερο βοηθό Σγουράκη, στο 31’ έφτασε στο 0-3.

Έπειτα από πλαγιοκόπηση του Ψυχογιού από τα δεξιά και κάθετή πάσα ο Μαναριώτης με κοντινή προβολή πέτυχε το 0-3.

Οι «ροσονέρι» στο 38’κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κυριάκου Μιχαλά (σ.σ. ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα των Κυπελλούχων Πειραιά)0 και ο Ψυχογιός που ανέλαβε την εκτέλεσή του αποδείχτηκε ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα γράφοντας το 0-4.

Ο Φαληρικός στο 39’ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Αλίκια, αλλά η λήξη του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε το Κερατσίνι να προηγείται με 1-5, χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Πλατέλλα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Με την ίδια σοβαρότητα και στην επανάληψη το Κερατσίνι

Οι παίκτες του Σάκη Δέδε δεν επαναπαύτηκαν στις …δάφνες του 1-5 και συνέχισαν με την ίδια σοβαρότητα διατηρώντας σε υψηλά επιπεδα τον βαθμό αγωνιστικότητάς; τους

Έτσι, αφού στο 55’ έπειτα αππό ένα κινηματογραφικό συνδυασμό των Κουρκούτη-Μαναριώτη – Ψυχογιού, το πλασέ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κρασσά, που απομάκρυνε σε κόρνερ, το Κερατσίνι πέτυχε και έκτο γκολ στο 57’ με τον Μαναριώτη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Φαληρικού και να γράφει το 1-6.

Στο 70’ οι «ροσονέρι» έφτασαν στο 1-7, όταν έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Κουρκούτη από τα δεξιά ο Ψυχογιός με άψογο πλασέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, για να γραφτεί ο … επίλογος στο 78’ όταν και πάλι μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κουρκούτη, ο Ψυχογιός ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ ξεπερνώντας και τον Κρασσά πριν πλασάρει στην κενή εστία για το τελικό 1-8.

Διαιτήτευσε η Λαμπαδαρίου. Κίτρινες είδαν οι Ρούκα (Φαληρικός),Καμπιτσόπουλος (Φαληρικός)-Κουρκούτης (Κερατσίνι) Σφυρογιαννάκης (Κερατσίνι), Ψυχογιός (Κερατσίνι)
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κρασσάς, Καμπιτσόπουλος (46’ Μαρμαρίδης), Ραυτόπουλος, Ρούκα, Συράκος, Κουρούνης, Αλίκια, Χατζημελετιάδης, Λόης, Σαραγάς, Βάσσος.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Σφυρογιαννάλκης (46’ Χονδρουδάκης), Καμμένος, Μπατής, Βαττής, Ψυχογιός, Πλατέλλας, Γκιάτης (46’ Διάκος),Μαναριώτης (61’ Πουλάκης), Μιχαλάς, Κουρκούτης.

πηγή: apokeratsini.wordpress.com

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 05:31