Νίκη Ρέντη-Ατρόμητος Πειραιά: Βροχή τα γκολ!

Νίκη Ρέντη-Ατρόμητος Πειραιά: Βροχή τα γκολ!

Έπεσαν βροχή τα γκολ στο ματς ανάμεσα στην Νίκη Ρέντη και τον Ατρόμητο Πειραιά που επικράτησε εκτός έδρας με το τελικό σκορ 5-3.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/11/2016
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 3-5
 
Το πλέον εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι τα έξι από τα οκτώ τέρματα της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 4' με τον Γκολκάρη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 9' με τον Ανδρέου όμως στο 11' ο Μητρόπουλος έδωσε νέο προβάδισμα στον Ατρόμητο Πειραιά. Στο 15' ο Κοντάκος έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Εκεί ωστόσο που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν "καθαρίσει" το ματς, η Νίκη Ρέντη αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο αφού κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Δασκαλάκης αρχικά μείωσε σε 2-3 ενώ στο 27' ο Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3.  
Ο Ατρόμητος Πειραιά πάντως είχε τον τελευταίο λόγο αφού με τα γκολ που πέτυχε ο Μητρόπουλος ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στο 74' και στο 90'+4' πήρε την νίκη με το τελικό σκορ 3-5.
Στο 90'+4' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κερπάσι της Νίκης Ρέντη.
Διαιτητικό τρίο: Λαμπαδαρίου, Κοντιζάς, Κοτζαμανίδης.
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζίλο, Τσελικάς, Μάζης, Κεπράσι, Πηλιούρης(6' Λαμπτρινός), Λιανάϊ(85' Δημητρόπουλος), Ανδρέου, Τσιρογιάννης, Μακρής, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γεωργόπουλος, Παπαδόπουλος, Μουρίκης, Χριστόπουλος, Γκολγκάρης(56' Πάλλης), Εφραιμίδης(79' Καρυώτης), Κοντάκος(64' Σκαφτούρος), Γιαννακόπουλος, Καρνέσης, Μητρόπουλος, Καλτσάς.