ΑΕΤΟΣ KOΡ.-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: "Άσφαιρο" το ντέρμπι

ΑΕΤΟΣ KOΡ.-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: "Άσφαιρο" το ντέρμπι

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα,έληξε το ντέρμπι του β ομίλου της Α Πειραιά ανάμεσα στον Αετό και το Κερατσίνι.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/11/2016

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 0-0

Οι «ροσονέρι» είχαν τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες για γκολ, ενώ έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαμουρή για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι σε ανατροπές των Κουρκούτη (22’/) και Ψυχογιού (78’).

Στο καθαρά αγωνισιτκό μέρος, ο Αετός Κορυδαλλού είχε μία φλύαρη πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους παίκτες του Τάκη Αγγελάκη να ανακόπτονται με χαρακτηριστική ευκολία από την έξυπνη αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έδωσαν χώρο και προσπαθούσαν να «κτυπήσουν» με γρήγορες αντεπιθέσεις.

Σε δύο από αυτές ο  Ψυχογιός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αετού, αλλά τα ισάριθμα πλασέ που επιχείρησε, έπειτα από όμορφες προσπάθειες, έστειλαν την πάλα ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο πιεστικοί δίνοντας πλάτος στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους, όμως και πάλι το Κερατσίνι είχε να επιδείξει τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 49’ σουτ – φωτοβολίδα του Κουρκούτη από τα 30 μέτρα «σημάδεψε» το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλογερά, ενώ η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους «ροσονέρι» χάθηκε στο 57’ όταν έπειτα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Κουρκούτη, ο Ψυχογιός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αετού Κορυδαλλού, όμως το πλασέ, που επιχείρησε, βρήκε σε ετοιμότητα τον Καλογερά,που έβαλε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά του.

Η μοναδική αξιόλογη φάση για τον Αετό Κορυδαλλού ήρθε στο 73ο λεπτό, όταν έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Καλέργη, ο Λιούμπης με καταπληκτική επέμβαση διατήρησε το απαραβίαστο της εστίας του.

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς-Σύρμας-Ξενιτόπουλος- Καφαλίδης,Μπερίσα,Σιδηρόπουλος,Τριανταφυλλίδης-Καλλέργης- Γεωργιάδης(81’Τσολάκος)-Μούτσας-Δρυμούσης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Λιούμπης-Σφυρογιαννάκης-Σκορδίλης-Μπατής,Βαττής-Διάκος(69 Πουλάκης)- Ψυχογιός(84 Μαναριώτης)-Γκιάτης-Φούντας-Τουρνάς-Κουρκούτης(88 Πλατέλλας).

πηγή: apokeratsini.wordpress.com