Επανάσταση Μουσελή στον Πειραιά : Μου ζητάτε υποταγή ! Φάτε τα 200 ευρώ στην ταβέρνα στην υγειά μου!

Επανάσταση  Μουσελή στον Πειραιά : Μου ζητάτε υποταγή ! Φάτε τα 200 ευρώ στην ταβέρνα στην υγειά μου!

Σκληρή απάντηση από τον πρόεδρο της ΑΕ Χατζηκυριακείου κατά της Πειθαρχικής επιτροπής που ζήτησε να ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 13/12/2016

 

Κύριοι μου ζητάτε να ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ τις δηλώσεις που έκανα γραπτά και ηλεκτρονικά για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ σας σχετικά μες τις αποφάσεις που παίρνετε για ποινές σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους του συλλόγου μας. Οι οποίες κατά την ΔΙΚΗ μας εκτίμηση ΔΕΝ είναι ίδιες με παρόμοιες ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ που πράττουν ποδοσφαιριστές καις αξιωματούχοι άλλων σωματείων πχ (κάποιος ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την ώρα που έφευγε λέει στον προς τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ ούτε φάουλ δεν ήταν ρε μπουρδέλο) Ο ποδοσφαιριστής τιμωρείτε με 1 αγωνιστική για τις 2 κίτρινες κάρτες και 2 αγωνιστικές για εξύβριση ΕΝΩ πρέπει να τιμωρηθεί με 4 Αγωνιστικές. Εσείς στέκεστε στην ασάφεια και λέτε ότι δεν το είπε προς τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ αλλά προς τους φιλάθλους. Επειδή ΗΜΟΥΝ στον ΑΓΩΝΑ όπως και ΕΣΕΙΣ κύριε ΑΝΟΥΣΤΗ ξέρετε σε ποιον το είπε. Όπως ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ και στο τηλεφώνημα που σας 'έκανε ο κύριος ΧΟΛΕΒΑΣ για να σας προτείνει την ποινή όπως ΕΙΘΗΣΤΕ να κάνει ο ΠΡΕΔΡΟΣ της επιτροπής πρωταθλήματος (αλλά ας το αφήσουμε αυτό).

Πάμε στο ποδοσφαιριστή μας ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΒΑΡΗ που στον αγώνα με τον Ποσειδώνα ο διαιτητής ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ (ναι αυτός που υπέγραψε στην συμπληρωματική έκθεση αντί για τους βοηθούς του ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους) σας ενημερώσαμε ότι από τηλέφωνο ΑΛΛΟΥ διαιτητή ΕΓΙΝΕ επικοινωνία με τον βοηθώ του και δήλωσε ότι έχει ΑΓΝΟΙΑ για την συμπληρωματική δήλωση και ότι ΔΕΝ την ΥΠΟΓΡΑΨΕ ποτέ).

Αυτό αποδεικνύεται από ΑΡΣΗ απορρήτου του τηλεφώνου του βοηθού ΡΑΠΤΗ ή του διαιτητή που επικοινώνησε μαζί του. Νομικός είστε το γνωρίζετε αλλά ΕΣΕΙΣ δεν το λάβατε ΚΑΝ υπόψη σας......

Σας γράφει λοιπόν ότι ο ποδοσφαιριστής αλληλοβρίστηκε με τον εκπρόσωπο της άλλης ομάδας χωρίς να αναφέρει τι του είπε. Αν αυτό δεν είναι ασάφεια κύριε Ανούστη τότε ποιο είναι!!

Δεν ζητήσατε ούτε διευκρινίσεις από τον διαιτητή να το κάνει ποιο συγκεκριμένο το είπε ο ΚΟΥΒΑΡΗΣ? Και των τιμωρείτε με 2 αγωνιστικές, εξομοιώνοντας τον ποδοσφαιριστή της άλλης ομάδος που είπε δεν είναι φάουλ ρε μπουρδέλο. Νομίζω πως αφού υπάρχει ασάφεια και στηριχτήκατε πάνω σε αυτή για την μια απόφαση το αυτό έπρεπε να πράξετε και για τον Κούβαρη και να τον επιπλήξετε η στην χειρότερη να τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική. Πάμε παρακάτω.

       Στον αγώνα μας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Περάματος ο διαιτητής Γεωργόπουλος έγραψε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Κούβαρη που ήταν στην εξέδρα δίπλα μου λόγω της ΑΔΙΚΗΣ τιμωρίας που του είχε επιβληθεί, ότι τον εξύβρισε πράγμα που είναι ψευδές γιατί ο Κούβαρης έκανε αστεία με το Πατέρα του διαιτητή (έτσι μας συστήθηκε ο συγκεκριμένος κύριος) μαζί με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή μας ΡΑΚΙΝΤΖΗ και τον πατέρα ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας. Πως είναι δυνατό να βρίζει τον διαιτητή ενώ είναι παρέα με τον πατέρα του διαιτητή. Δεν λάβατε υπόψη σας την έκθεση του παρατηρητή κυρίου Μαυρέλη που ΔΕΝ αναφέρει τίποτα (είναι λευκή).

Σε συνέχεια αυτού ο αρχηγός μας υπέγραψε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη ος προς το συγκεκριμένο θέμα (ΕΜΕΙΣ δεν επιτρέψαμε στον Κούβαρη να απολογηθεί γιατί ξέραμε το αποτέλεσμα το είχαμε πει δημόσια και δικαιωθήκαμε) .Στο συγκεκριμένο φύλλο αγώνος έγραφε όμως ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού περάματος ΔΕΝ υπόγραψε το φύλλο αγώνος μετά το τέλος του αγώνα ΕΣΕΙΣ όμως δεν τον τιμωρήσατε όπως οφείλατε. Γιατί; Tο ξεχάσατε ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει τι άλλο γράφει το φύλλο αγώνος; (προς ΘΕΟΥ ΔΕΝ ζητάμε την τιμωρία του αρχηγού του Ολυμπιακού Περάματος αφού εγώ ο ίδιος ήμουν μπροστά όταν ανέφερε το παιδί στον διαιτητή δουλεύω πρέπει να φύγω φέρε να υπογράψω ότι θέλεις και ο διαιτητής τους αρνήθηκε)

   Για να ΜΗΝ σας αδικώ γιατί τα φύλλα αγώνων τα διαβάζει ο κύριος Χολέβας και σας προτείνει τις ποινές και ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε. ΕΔΩ λοιπόν θα σταθώ και θα κάνω μια σύσταση και στους ΔΥΟ σας να ΜΗΝ βλέπετε μπροστά σας κύριε Χολέβα τον όποιο Κούβαρη μπορεί να ΜΗΝ συμπαθείτε και τον όποιο Μουσελή κύριε Ανούστη ή που τους συμπαθείτε πολύ γιατί είστε φίλοι αλλά το σινιάλο το σήμα της κάθε ομάδος και να κάνετε την πρόταση για τιμωρία ή για απαλλαγή και να τιμωρείτε ή να απαλλάσσεται κύριοι ΧΟΛΕΒΑ και ΑΝΟΥΣΤΗ.

Έχω και άλλες περιπτώσεις αλλά δεν είναι της παρούσης ΕΓΩ πάντως αν επιθυμείτε σας καλό σε δημόσιο διάλογο επί του θέματος για να δείτε ότι τόσο από αυτά τα παραδείγματα που σας ανέφερα αλλά και από άλλα δεν σας δυσφήμισα και δεν σας συκοφάντησα. Τώρα όσο για την έκφραση μου ‘’μαζέψτε τον γιατί θα τον μαζέψουμε εμείς...’’ Πειραιώτες είμαστε και τις εκφράσεις αυτές τις λέμε. Ο κύριος Ανούστης ξέρει πολύ καλά ότι ΔΕΝ κινδυνεύει από ΜΕΝΑ και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της ομάδος μας άρα ΔΕΝ υπάρχει απειλή. Μου ζητάτε υποταγή: Ανακάλεσε ή πρόστιμο 200ευρο.

       Χωρίς να έχει τιμωρηθεί η ομάδα μας με κόκκινη κάρτα μας έχετε βάλει 340 ευρώ σε προστίματα. Ότι ΔΕΝ θα απολογηθώ το είχα δηλώσει δημόσια. Υποταγή ΕΓΩ και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ που έχω την ΤΙΜΗ να υπηρετώ ΔΕΝ σας δίνουμε. Μετά από όλα αυτά εσείς μας θέλετε συνεργάτες σας και συμμάχους??? Αγαπητοί φίλοι αν δεν σας κάλυψα με τις εξηγήσεις μου να τα φάτε και να τα πιείτε τα 200 ευρώ σε μια ταβέρνα στην υγεία μου. Μετά τιμής ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953

       Μιχαήλ Π.Μουσελής

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 11:26