×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

Πλησιάζει η άνοδος για Κύπρο Κορυδαλλού

Πλησιάζει η άνοδος για Κύπρο Κορυδαλλού
από
στις 08/03/2015

Ακόμα τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο σακούλι της η Κύπρος Κορυδαλλού στην προσπάθεια που κάνει ώστε να κερδίσει την άνοδο στην Α' Κατηγορία, καθώς με το «φτωχό» πλην τίμιο 1-0 επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Κερατσινίου στο γήπεδο Κορυδαλλού.

 

Η ομάδα της Κύπρου δείχνει έτοιμη για το μεγάλο βήμα και την Α' Κατηγορία και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Αυτή τη φορά μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Κερατσινίου, όμως ένα γκολ ήταν αρκετό. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά δυνατή, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αλλά και φάσεις και για τις δύο ομάδες εκατέρωθεν.

 

Το μοναδικό τέρμα του ματς σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70' ο Χρούσης. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι στο 88' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταύρου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Μουμπογιατζόγλου, με βοηθούς την Ηλέκτρα Κουρή και τον Τραϊφόρο Αντώνη.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

 

Κύπρος Κορυδαλλού: Φωτόπουλος, Καιρής ( 63' Βογατσάς), Δρούζας, Κόμης, Χρούσης, Ταμπάκου, Σιμάκου, Βουλγαρίδης (51' Καραμιντζάς), Σταύρου, Αγαπητός ( 65' Μουρτζούκος), Αβίντογλου

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου: Χριστοδουλάκος, Μουζακίτης (79' Τριανταφυλλόπουλος), Γουλούμης, Καλογερογιάννης, Ρηνιώτης, Κράλλης, Λιμπέσα, Πολίτης, Βεντούρης (60' Παπαθεοφίλου), Καφετζόγλου (65' Τσομάρης), Δελής

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 20:05