×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

ΕΠΣΠ: Παίζανε μέχρι... τα δέκα ο Πολυκράτης και η Αναγέννηση Μοσχάτου!

ΕΠΣΠ: Παίζανε μέχρι... τα δέκα ο Πολυκράτης και η Αναγέννηση Μοσχάτου!

Το μεγαλύτερο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Αναγέννηση Μοσχάτου, που επικράτησε με 10-0 του Πολυκράτη για την 19η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά.

από
στις 09/03/2015

Δεν είναι αστείο αλλά η Αναγέννηση Μοσχάτου "διέλυσε" με 0-10 τον Πολυκράτη στο γήπεδο του Μοσχάτου πραγματοποιώντας μάλιστα την μεγαλύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες!

Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ταχιράι, ενώ στο 6' ο Ζαχαρίας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Μάλιστα, η σύγχυση των γηπεδούχων έφερε και τρίτο γκολ για την Αναγέννηση στο 12ο λεπτό με τον γκολκίπερ Μαυρόπουλο να σημειώνει... αυτογκόλ κάνοντας το 0-3. 

Κάπου εκεί, άρχισε η κατρακύλα με τον Βασίλι να σημειώνει δύο γκολ (20', 22') και να οδηγούνται οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-5. 

Στην επανάληψη, πάλι ο Βασίλι στο 48ο λεπτό έκανε χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δίκτυ του σκορ στο 0-6 με τον Σκαρλάτο στο 56' και στο 83' αλλά και τους Τόττη Κ. (60') και Πλάκα (75') να γράφουν το τελικό, ως περίεργο και να φαίνεται, 0-10!

 

Διαιτητής: Πετρουμιάνος Θ., Σιασιακός Ι., Αλεξόπουλος Π.

Παρατηρητής: Στεργίου Π.

Πολυκράτης: Μαυρόπουλος, Σδρένιας(52' Πολίτης), Φωτιάδης, Χαϊδάκης, Καλογερόπουλος, Ντραγκότι, Καραλής(46' Σομπόνης), Τσούλος (24' Λούζης), Γκινάι, Ζερτίδης, Ντεντόπουλος

Αναγέννηση Μοσχάτου: Σαλομίδης, Λάμπρου, Χύσα, Σινάνι, Σπυρόπουλος, Ευκαρπίδης(56' Κόκκινος), Τόττης Κ., Ζαχαρίας(56' Τόττης Θ.), Σκαρλάτος, Βασίλι(61' Πλάκας), Ταχιράι

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 00:43