×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ερμή Κορυδαλλού!

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ερμή Κορυδαλλού!

«Κάποιοι προσπάθησαν τη γιορτή του ποδοσφαίρου να την μετατρέψουν σε πόλεμο», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ερμής, που εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία

από
στις 06/02/2017

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η φιλοσοφία της Διοίκησης του ΕΡΜΗ για το ποδόσφαιρο είναι ότι οι αγώνες πρέπει να είναι γιορτή και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.

Ετσι κάναμε και χθες, παιδιά των ακαδημιών μας με χαρά συνόδευσαν τις 2 ομάδες στο γήπεδο και με χαρά κάθισαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Κάποιοι είχαν όμως διαφορετική άποψη, προσπάθησαν τη γιορτή του ποδοσφαίρου να την μετατρέψουν σε πόλεμο.

Συγχαρητήρια στη ΧΑΡΑΥΓΗ για τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν άξια το πριμ που τους είχαν υποσχεθεί. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι και κάθε Κυριακή να κερδίζουν ανάλογο πριμ.

Οσον αφορά τον αγώνα και τους διαιτητές δε θα σταθούμε ιδιαίτερα στο καθαρό χέρι πέναλντι που δεν δόθηκε, ούτε στον πειθαρχικό έλεγχο που δεν τηρήθηκε και με μεγαλύτερη την ευθύνη του παρατηρητή.

Δεν καταλαβαίνουμε όμως όταν ο διαιτητής δεν ξεκινάει το 2ο ημίχρονο επικαλούμενος ότι δέχθηκε απειλές για εισβολή στο γήπεδο και ζητώντας αστυνομική δύναμη για να συνεχίσει ,πως τα ξεχνάει με καθυστέρηση 20 ΄ (λεπτών) και ξεκινάει χωρίς αστυνομία, ίσως να πήρε τις ανάλογες εγγυήσεις από κάποιους, που δεν συνέφερε μια διακοπή υπέρ του ΕΡΜΗ. ‘Ισως και από τους επόπτες του. Ο ένας σήκωνε όλες τις επιθέσεις του ΕΡΜΗ ο άλλος σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ξέχασε τη σημαία του, κατακυρώνοντας γκολ καταφανέστατο οφσαϊτ , βοηθώντας έτσι να τελειώσει το παιχνίδι, όπως πρέπει .ώστε να μην υλοποιηθούν οι απειλές που είχαν δεχτεί.

Κύριοι ένα παιχνίδι έχει τρία αποτελέσματα 1-2-Χ εμείς είμαστε έτοιμη να τα δεχτούμε, κάποιοι όλη την εβδομάδα το έπαιζαν και Δ΄ (διακοπή) σε αυτή τη λογική δεν θα μπούμε ποτέ.

Για μας στον ΕΡΜΗ μεγάλη μας νίκη ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας το πρωϊ. 250 άτομα μας τίμησαν με την παρουσία τους και γιόρτασαν μαζί μας.

Είτε το θέλουν κάποιοι , είτε δεν το θέλουν ο ΕΡΜΗΣ είναι εδώ με την μεγάλη του οικογένεια έτσι θα συνεχίσουμε πρεσβεύοντας πάντα το διαφορετικό στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο.

ΤΟ Δ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 18:01