«Ερωτευμένο» με την κορυφή το Κερατσίνι

«Ερωτευμένο» με την κορυφή το Κερατσίνι

Νίκησε 3-0 τον Ήφαιστο και βρίσκεται πλέον στο +8 από τον δεύτερο Αετό Κορυδαλλού

από Πάμε Μπάλα
στις 25/03/2017

Επιμέλεια: Στέφανος Μαυροδημητράκης

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 3-0

Το Κερατσίνι κέρδισε με 3-0 τον Ήφαιστο για την 26η αγωνιστική (25/3), αυξάνοντας τη διαφορά του στους οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο Αετό Κορυδαλλού (που έχει ένα ματς λιγότερο), στην μάχη για την κορυφή του δεύτερου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά.

Οι «ροσονέρι» πήραν άλλο ένα τρίποντο στην έδρα τους, απέναντι στον πέμπτο της βαθμολογίας Ήφαιστο, με μία γεμάτη εμφάνιση. Το 1-0 έγινε στο 35΄με αυτογκόλ του Ραπτόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καμμένου. Ο Μαναριώτης πέντε λεπτά αργότερα (40’) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από ασσίστ του Μάλλη.

Το σκορ για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα έκλεισε στο 49’ με σουτ του Κιάφα. Οι Κερατσινιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους φόρμα.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Γκολές, Παρισσόπουλος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης Γ. (64' Θεοδώρου), Καμμένος, Αγγελάκης, Βαττής, Διάκος, Μάλλης, Γκιάτης (60' Χονδρουδάκης), Μαναριώτης, Νταουτάι, Κιάφα(60' Μιχαλάς)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Λαμπρόπουλος, Κόντος (70' Χατζηκυριάκου), Λοκόσης, Μπέλιας, Μακρόπουλος, Κουτσογιώργης (64' Σιδηρόπουλος), Πήττας, Κοκλιώτης, Παναγάκος (51' Κατσαφάρος), Ραπτόπουλος, Σφυρογιαννάκης Σ.