Διπλό με τεσσάρα για την Αίγινα

Διπλό με τεσσάρα για την Αίγινα

Η Αίγινα έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Αρμενικής στην Νίκαια(Κυριακή 26/3), με σκορ 4-1 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση του δεύτερου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά.

από Πάμε Μπάλα
στις 26/03/2017

Επιμέλεια: Στέφανος Μαυροδημητράκης

Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11’ με σκόρερ τον Ατματσίδη. Παρόλα αυτά ο Αξακαλίδης έφερε το ματς στα ίσια για την ουραγό του δεύτερου ομίλου Αρμενική, κάνοντας το 1-1 στο 25’.Τρία λεπτά πριν το ημίχρονο (42’)η Αίγινα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Πασχάλη. Το 1-2 ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα.

Με την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια, δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 63’ ο Πασχάλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδας του κλείδωσε το τρίποντο, για να κλείσει το σκορ επτά λεπτά αργότερα (70’) ο Μπακομήτρος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Διαιτητές: Μήτση, Τραιφόρος, Λιάκωνης

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Λαγκαδίτης, Ανδρεάκος, Πολλάτος, Ατματσίδης, Ντιαμπ(80’ Τιτογιάν), Τσιριγώτης, Σκερντιάν, Αξακαλίδης(46’Βασιλειάδης), Γριμάνης (68’Τομαρας), Κυριτσιμπασάκης, Βαλσαμάκης

ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακομήτρος, Τζιώτης, Σκλαβαινάς (46’Μπακομήτρος), Κυριακίδης, Γκόικα (46’ Λεονάρντο), Μαριολής, Πασχάλης, Γιαννούλης, Μαριολής Ν. (74’ Αβραμίδης) , Ατματσίδης, Κάτσας.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 19:59