Έ«Χ»ασε την ευκαιρία για την πρώτη θέση ο Καραβάς

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία για την πρώτη θέση ο Καραβάς

Ατρόμητος Πειραιώς και Καραβάς φέρανε λευκή ισοπαλία (0-0), με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται την γκέλα της Οδηγήτριας

από Πάμε Μπάλα
στις 27/03/2017

Επιμέλεια: Στέφανος Μαυροδημητράκης

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά που έγινε την Κυριακή (26/6), Ατρόμητος Πειραιώς και Καραβάς φέρανε λευκή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο του Ρέντη, με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται την γκέλα της Οδηγήτριας, αλλά να την πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής (-1 βαθμό).

Ατρόμητος και Καραβάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους, σε ένα επεισοδιακό ματς, που κυριάρχησε το πάθος. Η σκληροτράχυλη φέτος ομάδα των Καμινίων, στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τους φιλοξενούμενους, αλλά θα μπορούσε να τους είχε βάλει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ,αν ο Καλτσάς δεν σημάδευε το δοκάρι στο 26’.

Ο άνθρωποι του Καραβά ισχυρίζονται ότι δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι σε αντίστοιχα χέρια των παικτών του Ατρομήτου, ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα, καθώς οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να τους ηρεμούν.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Κορωνάς, Παρισσόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος,Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Χριστόπουλος, Εφραιμίδης, Μπινιχάκης, Καρνέσης (57’Μπαλτζάκης), Μαραγκός (81’ Παλάτσιος), Συρακός (90’ Πάλλης), Μητρόπουλος, Καλτσάς

ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος,Γκούτσιος, Μπένα, Μέλάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκας (67’ Ταμπουράκης), Σταφσουλάι, Ομεράι (59’ Γιαννής), Ρηγούτσος, Μπιλιμπάσι, Παπαδόπουλος (73’ Αϊβαλιώτης)