×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Νικηφόρο πέρασμα της Οδηγήτριας από την έδρα των Σαλαμινομάχων με 2-0

Νικηφόρο πέρασμα της Οδηγήτριας από την έδρα των Σαλαμινομάχων με 2-0

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Πειραιά Οδηγήτρια, που επικράτησε με το εκτός έδρας 2-0 επί των Σαλαμινομάχων, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο (1/4).

από
στις 02/04/2017

Μετά την εντός έδρας γκέλα με την Κύπρο Κορυδαλλού(1-2) το προηγούμενο Σάββατο (25/3), η Οδηγήτρια επέστρεψε στις νίκες απέναντι στους Σαλαμινομάχους με 2-0. Οι «κόκκινοι» πλέον αισθάνονται έντονα την ανάσα του Καραβά που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω και θέλουν τα τρίποντα της νίκης και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να κλειδώσουν την άνοδο στην  ΄Γ  Εθνική.

Η ομάδα του Παύλου Δαούτη, άνοιξε στο σκορ στο 36’ με τον Δημόπουλο, με το 0-1 να είναι το σκορ της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Ο Καλουδιώτης στο 61’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ,σκοράροντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν την εστία του Κατσικούρη σε βαθμό που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Την επόμενη αγωνιστική (28η) η Οδηγήτρια υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ οι Σαλαμινομάχοι παίρνουν ένα ξεκούραστο τρίποντο-ρεπό, καθώς ο Περαμαϊκός έχει αποχωρήσει.

Διαιτητές: Σφούνος, Γιαννίκος, Παρισσόπουλος            

Ε.Π.Ο. Σαλαμινομάχων: Σαμιώτης, Σεργίδης, Τσιρώνης, Παππάς, Φασούλης, Ρεμούνδος, Μόνιος, Σόφρας(74’ Γουρουνος), Κωνσταντίνου, Τσουβαλάς (64’Ζαχαρίας), Σούλτος

Οδηγήτρια: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης (84’Μιφτάρι), Χονδρουδάκης, Χατζηπαπάς, Πλάκας, Καλουδιώτης, Παπαθανασίου, Χατζάκης , Δημόπουλος (80’Κωνσταντακόπουλος), Κολιούσης, Πλάκας Κ. (66’ Τσιρκινίδης)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 00:40