×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

«Επαγγελματική» νίκη για την Χαραυγή

«Επαγγελματική» νίκη για την Χαραυγή

Οι «βυσσινί» κέρδισαν με 2-0 την Ελλάς Ποντίων στην έδρα τους, με «σβηστές τις μηχανές» ,δείχνοντας να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, που θα τους επιτρέψει να αποσπάσουν και άλλα θετικά αποτελέσματα στα εναπομείναντα παιχνίδια.

από
στις 02/04/2017

Στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (2/4) για την 27η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας Πειραιά στο ΑΓΕΤ Χαραυγής, η γηπεδούχος ομάδα πετυχαίνοντας από ένα γκολ ανά ημίχρονο πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ηλιόπουλος στο 41’  έκανε το 1-0, με τους ανθρώπους της Ελλάς Ποντίων να ισχυρίζονται ότι η μπάλα είχε βγει άουτ από την σέντρα του Φασίλη, που έδωσε την ασίστ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά αργότερα (49’), ο Λαμπρινός πέτυχε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κεφαλιάκος, Γιαννίκος

Χαραυγή: Ζηνώνος, Αγγελόπουλος, Γαβαλάς, Τούρλος, Αλβανός (47’ Αβανίδης), Λαμπρινός, Φασίλης, Γκόγκα, Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος (80’ Παπανικολάου), Γρούνης (67’ Σαλής)

Ελλάς Ποντίων: Ναβροζίδης, Περιβολάρης, Μαυρέλος, Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης, Κανέρης, Παπασκύρης, Ηλιαδάκης (57’ Στεφανής), Καραμανίδης, Κοσκινάς (76’ Βρέλλος), Μωυσιάδης Κ. (80’ Ρήγας)

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 00:17