×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Πέταξε με δύο φτερωτά σανδάλια ο Ερμής Κορυδαλλού

Πέταξε με δύο φτερωτά σανδάλια ο Ερμής Κορυδαλλού

Ο Ερμής Κορυδαλλού συνέχισε την ξέφρενη του πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο της Α' κατηγορίας Πειραιά, κερδίζοντας την Κυριακή (3/4) με 2-0 στην έδρα του ουραγού Πανιώνιου Κερατσινίου, τον οποίο βύθισε ακόμα παραπάνω σε συνδυασμό με το τρίποντο της Νίκης Ρέντη με τον Αμπελακιακό.

από
στις 03/04/2017

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Ερμή να πετυχαίνει δύο γκολ και να περνάει αλώβητη από τις Σιταποθήκες. Το σκορ άνοιξε ο Σαμιός στο 55’ με τον Χαβατζαγιάννη να πετυχαίνει το 2-0 στο 69’ πέντε λεπτά αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο .Πλέον οι Κορυδαλιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραβά που θα κρίνει αν μπορούν να ελπίζουν για την προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Γ΄Εθνική.

Διαιτητές: Φιλακούρης, Ζερβάκης, Βογιατζιδάκης

Πανιώνιος Κερατσινίου: Βλαχάκης, Μάνδυλας, Ρωμαντζής, Μπλέτσας, Μουστάκας, Παρασκευαϊδης, Κουζίνης, Χαϊνταράσι (80’ Ασλάνογλου), Λουκίδης (74’ Τσάτσος), Δαβιδάκης, Σαλάτας (74’ Τσάτσης)

Ερμής Κορυδαλλού: Αλεξάκης, Σταύρου, Μανωλιάς, Παπαδόπουλος, Αγγέλου, Νταλάκος, Λαζάκης, Μαντούβαλος  (66’ Χαβατζαγιάννης), Σιδηρόπουλος (76’ Γιακάς) Τρίμπος (65’ Τζανιδάκης), Σαμιός

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:58