×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Ο Ίκαρος ΄΄πέταξε΄΄ ψηλά

Ο Ίκαρος ΄΄πέταξε΄΄ ψηλά

Ο Ίκαρος Καλλιθέας συνέχισε το νικηφόρο σερί του κερδίζοντας 4-1 τον ΑΟ Κορυδαλλού στην Καλλιθέα.

από
στις 09/04/2017

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α΄ΕΠΣ Πειραιά ο Ίκαρος Καλλιθέας φιλοξένησε το Σάββατο(8/4) τον ΑΟ Κορυδαλλού. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και προηγήθηκαν μόλις στο 5΄με γκολ του Παπαϊωάνου βάζοντας τα θεμέλια για μία εύκολη επικράτηση. Στο 23΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον Μπόλη. Στην επανάληψη οι Κορυδαλλιώτες προσπάθησαν να μειώσουν και τα κατάφεραν με τέρμα του Μπλέτσου στο 63΄δύο λεπτά μετά τον ερχομό του στην αναμέτρηση.  Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Ίκαρος κλείδωσε την νίκη με τον Μωυσίδη να σκοράρει στο 80΄και τον Καραδήμο στο 90΄ να γράφει το τελικό 4-1. Την επόμενη αγωνιστική ο Ίκαρος θα αναμετρηθεί με την Αίγινα ενώ ο Κορυδαλλός με την Δόξα Πειραιά.

Διαιτητές:  Παπανδριόπουλος, Γκολές, Κάρφης

 ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας: Εμμανουήλ, Φόνσος, Σκούρτας, Παπαϊωάνου, Στεφανής(64΄Συμεωνίδης), Καραουλάνης, Τρίχας(51΄Πλέσσας), Κάραβος, Μωυσίδης, Καραδήμος, Μπόλης(72΄Ηλιόπουλος)

ΑΟ Κορυδαλλός: Κουλούρης, Τσώλης(61΄Καραπετσάνης), Βαρδής, Μέξης, Βασιλόπουλος, Μάρθας, Χαντζής, Ζαμπέτης(61΄Μπλέτσος),Λεκάκης(21΄Τσουκαλάς), Χατζηελευθερίου, Τσιμιλιώτης