×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Πρωταθλήτρια η Οδηγήτρια στον πρώτο όμιλο!

Πρωταθλήτρια η Οδηγήτρια στον πρώτο όμιλο!

Με νίκη 2-0 πέρασε η Οδηγήτρια από τον Κορυδαλλό, κατακτώντας επίσημα το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της A' ΕΠΣ Πειραιά.

από
στις 29/04/2017

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαθανασίου που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η Οδηγήτρια αντιμετώπισε το Σάββατο (29/4) για την τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν, τον Ερμή Κορυδαλλού.

Το 1-0 έγινε στο 74’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης, που διπλασίασε τα τέρματα του εννιά λεπτά αργότερα στο 83΄ ,μετά από ασσίστ του Χατζάκη. Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι στο δεύτερο γκολ ο Παπαθανασίου ήταν οφσάιντ, με τον Νταλακό να αποβάλλεται μετά από εξύβριση πάνω στις διαμαρτυρίες του.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της πρωταθλήτριας έγιναν ένα κουβάρι με τους οπαδούς τους να τους αποθεώνουν. Το τελευταίο εμπόδιο τους για να ανέβουν κατηγορία είναι το Κερατσίνι το οποίο θα αντιμετωπίσουν στα μπαράζ.

Διαιτητές: Κουβέλης, Φαγκρίδας, Παρισσόπουλος

Ερμής: Μπαλλής, Σταύρου, Μανωλιάς, Στεφανής (79’ Χαβατζαγιάννης), Γιάκας, Λαζ΄΄ακης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκος, Σάμιος, Τρίμπος (59΄Τζανιδάκης), Μαντούβαλος.

Οδηγήτρια: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαπάς, Πλάκας Α., Κολιούσης, Παπαθανασίου, Χατζάκης (90΄ Τσιρκινίδης), Μακρής (86΄Μπουζάλι), Καλουδιώτης, Κοττάκης(66΄Κωνσταντόπουλος)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 23:19