×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Υποβιβάστηκε ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου

Υποβιβάστηκε ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου

Ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τον ΑΟ Κορυδαλλού αποχαιρετώντας έτσι την κατηγορία

από
στις 30/04/2017

Ο ΑΟ Κορυδαλλού φιλοξένησε τον ΑΟ Αγίου Δημητρίου την Κυριακή (30/4) για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α΄ΕΠΣ Πειραιά. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν πάση θυσία την νίκη για να μην υποβιβαστούν όμως οι Κορυδαλλιώτες είχαν άλλη άποψη και μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση. Ο Τσιμιλιώτης άνοιξε το σκορ στο 12΄κάνοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με σκόρερ τον Χαραλάμπους ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμα πηγαίνοντας στο αποδυτήρια με το υπερ τους  2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν με τέρμα του Χατζηλία στο 49΄. Όσο κυλούσε ο χρόνος οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου πίεζαν για το γκολ που θα τους  χάριζε την νίκη αλλά ο Τσιμιλιώτης ήταν σε μεγάλη μέρα και τους ‘’σκότωσε΄΄ τα όνειρα πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 71΄και στο 85΄αντίστοιχα.

Διαιτητές: Φιλακούρης, Γεωργακόπουλος, Γιαννίκος

ΑΟ Κορυδαλλού: Κουλούρης,Τσόλης, Βαρδής, Μέξης, Καραπετσάνης, Ζαμπέτης, Λεκάκης,Μπλέτζος, Χαραλάμπους(53΄Καρδάσης), Χατζής(60΄Χατζηελευθερίου),Τσιμιλιώτης(86΄ Κορωνίδης)

ΑΟ Αγίου Δημητρίου: Καραμπλιάς, Οικονόμου, Μιχαήλ, Αθανασίου,Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Γιάννης(14΄Κονταράτος), Σεσάι,Χατζηλίας, Μαμφρέδας, Ελευθερίου(12΄Κονταράτος)