×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Νέρυ Καστίγιο ο Καραβάς

Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Νέρυ Καστίγιο ο Καραβάς

Η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε συζητήσεις με τον Μεξικανό αστέρα, προσπαθώντας να τον φέρει ξανά σε μία πόλη (Πειραιάς) ,που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

από
στις 26/05/2017

Σε επικοινωνία που είχε το pamebala.gr με τον Βαγγέλη Βρεκούση, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καραβά,  επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι συζητήσεις  έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν «παγώσει» τον τελευταίο καιρό καθώς το δελτίο του παίκτη βρίσκεται ακόμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η διοίκηση όμως των «μπλε» δεν το βάζει κάτω στην προσπάθεια απόκτησης του 33χρονου (13 Ιουνίου 1984)  μεσοεπιθετικού. Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε διαρκείς  συζητήσεις με την Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με στόχο να επιτευχθεί τελικά η αποδέσμευση του Διεθνή Μεξικανού επιθετικού.

Η κίνηση αυτή δείχνει από νωρίς την «δίψα» που υπάρχει στον Καραβά για διάκριση, καθώς φέτος έφτασε στην «πηγή» παραμένοντας αήττητος καθ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας Πειραιά,  χωρίς όμως να καταφέρει να κατακτήσει την πρωτιά που θα του επέτρεπε να διεκδικήσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική μέσω του μπαράζ.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση βάζει από νωρίς υποψηφιότητα για την μεγαλύτερη μεταγραφή στα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. 

Ο Καστίγιο άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Ολυμπιακό το 2000. Στον Πειραιά έμεινε για επτά χρόνια, πραγματοποιώντας 105 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 46 γκολ.Το καλοκαίρι του 2007 και μετά τις καλές εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα ,πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η μεταγραφή του απέφερε στους «ερυθρόλευκους» 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ρεκόρ για την εποχή.

Στην Ελλάδα έχει επίσης αγωνιστεί και με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 30 συμμετοχές. Το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει ακόμα τις Μάντσεστερ Σίτυ, Ντνίπρο, Σικάγο Φάιαρ, Πατσούκα, Κλούμπ Λέον και όπως προαναφέραμε με τελευταίο σταθμό την Ράγιο Βαγιεκάνο. Τέλος έχει καταγράψει 21 συμμετοχές με τα εθνόσημο της χώρας του πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 00:36