ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο μπαράζ!

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο μπαράζ!

Σήμερα (27/5) στις 17:30 ξεκινάει το μεγάλο μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική ανάμεσα σε Κερατσίνι και Οδηγήτρια που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 27/05/2017

Αναμφίβολα το ματς αυτό κλέβει την παράσταση και αναμένεται πλήθος κόσμου να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση ανάμεσα στους πρωταθλητές Πειραιά.

Δυστυχώς γι’αυτές πληρώνουν την απόφαση της περασμένης διοίκησης της ΕΠΟ ώστε να ανέλθει μόνο ένας εκ των δύο πρωταθλητών στη Γ’ Εθνική, όπως συνέβη δηλαδή και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Κουβέλης και βοηθοί του οι Φαγκρίδας και Κορώνας.

Μάλιστα θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και συγκεκριμένα μέσω του διαδικτυακού καναλιού του Sportal TV. gr. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο συντάκτης της στήλης.

Η ΕΠΣ Πειραιά υπενθυμίζει

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Πειραιά υπενθυμίζει τα εξής: «Οι φίλαθλοι της  Οδηγήτριας  να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3 (πέταλο επί της Γρ. Λαμπράκη), οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στην Θύρα 7-8 (πέταλο προς το δασάκι). Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα του γηπέδου 1-2, ενώ θα λειτουργήσει και η Θύρα 5 VIP (για τις διοικήσεις, τοπικούς φορείς κλπ). Η Γενική είσοδος είναι με εισιτήριο των 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ 10 ευρώ τιμάται το εισιτήριο της Θύρας  5 VIP. Τα δύο εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.30, το κεντρικό επί της Γρ. Λαμπράκη (για τους φιλάθλους της Οδηγήτριας και τους Ουδέτερους), και έξω από την Θύρα 7-8 (για τους φιλάθλους του Κερατσινίου). Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν  ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου».

Χωρίς προβλήματα το Κερατσίνι

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές ολοκλήρωσε το Κερατσίνι την προετοιμασία του για τις ανάγκες του αγώνα μπαράζ με την Οδηγήτρια. Ο τεχνικός Βασίλης Σπάθας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στην προσπάθεια για νίκη, που θα οδηγήσει στην άνοδο στην Γ’ Εθνική, έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ζερβακάκης: Ας ανέβει ο καλύτερος

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Οδηγήτρια η οποία και προπονήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, όπως και το γήπεδο της Νεάπολης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζερβακάκης υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο sportifico.gr: «Κάναμε καλή δουλειά όλο το χρόνο, πήραμε το πρωτάθλημα, όμως, είναι σοβαρό το κίνητρο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εγώ θέλω όταν τελειώσει το παιχνίδι να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έχουμε κάνει και από εκεί και πέρα ας ανέβει ο καλύτερος»!