ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ελάτε κοντά μας»

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: «Ελάτε κοντά μας»

Μπορεί να μετράει μόλις δύο χρόνια από την ίδρυσή της, όμως, η Αστυπάλαια Κορυδαλλού έχει κάνει το πειραϊκό ποδόσφαιρο να μιλάει γι’ αυτή!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/06/2017

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι πως πέτυχε δύο ανόδους στη σειρά, πράγμα μοναδικό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα μετράει δύο χρόνια ζωής!

Έτσι, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ Πειραιά. Γι’ αυτό το λόγο και επειδή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αστυπάλαιας στον Κορυδαλλό διεξήχθη συνάντηση ώστε να ενημερωθούν οι φίλοι της ομάδας και φυσικά όσοι έχουν καταγωγή από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου, ώστε να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν το σύλλογο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αστυπάλαιας, Βιργινία Καλή, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Νικήτας Νικολάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Φραντζεσκάκης.

Από την πλευρά της η Βιργινία Καλή υπογράμμισε στους παρευρισκόμενους: «Είμαι υπερήφανη γι’ αυτή την προσπάθεια. Κανείς δεν πίστευε πως η ομάδα θα έκανε τέτοιες επιτυχίες στην αρχή, όμως, με μπροστάρη τον πρόεδρο και κάποιους ακόμη Αστυπαλίτες και μη, η ομάδα έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Όμως, θεωρώ πως δεν είμαστε όσο κοντά θα έπρεπε στην ομάδα η οποία και διαφημίζει το νησί μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Νικήτας Νικολάκης υπογράμμισε: «Η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να διαφημιστεί το νησί μας και παράλληλα να γίνει το γήπεδο ευκαιρία για συνάντηση με τους συντοπίτες μας, όπου οι περισσότεροι εξ αυτών διαμένουν στον Κορυδαλλό. Γι’αυτό και ονομάσαμε την ομάδα μας «Αστυπάλαια Κορυδαλλού» και δηλώσαμε έδρα το γήπεδο Κορυδαλλού. Οι απαιτήσεις τώρα είναι μεγάλες στην Α’ Κατηγορία. Ο Πειραιάς μιλάει για μας, αλλά με λυπεί που δεν ήταν κοντά φέτος, όσος κόσμος θα περιμέναμε. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε λίγο παραπάνω».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 14:37