Μοδινός: "Αποπνέει υγεία η Αστυπάλαια Κορυδαλλού"

Μοδινός: "Αποπνέει υγεία η Αστυπάλαια Κορυδαλλού"

Δεν έμεινε και πολλές μέρες... ορφανός ο πάγκος της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/06/2017

Μετά τη λύση της συνεργασίας με το Χρήστο Μελανιφίδη η διοίκηση του Νικήτα Νικολάκη και αφού ζύγισε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις κατέληξε σε αυτή του Γιώργου Μοδινού.

Ο έμπειρος τεχνικός πιάνει αμέσως δουλειά, αφού οι απαιτήσεις στην Α’ Πειραιά είναι μεγάλες, κάτι που γνωρίζουν καλά στο νεότευκτο σύλλογο, που παρά το γεγονός πως μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής, έχει βρεθεί ήδη από τη Γ’ στην Α’ Κατηγορία.

Ο Γιώργος Μοδινός ξεχώρισε για το έργο του στον Καραβά που μέσα σε δύο χρόνια τον οδήγησε στην Α’ Πειραιά, ενώ πρόπερσι τερμάτισε στην 3η θέση, παρότι νεοφώτιστος.

Πέρυσι αποχώρησε και ανέλαβε τον Άρη Αμφιάλης και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να κρατήσει την ομάδα στην Α’ Κατηγορία, όμως, την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ δεν τα κατάφερε και ο ιστορικός σύλλογος υποβιβάστηκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, ο Γιώργος Μοδινός υπογράμμισε για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να πει το «ναι» στο Νικήτα Νικολάκη, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας σεζόν.

Πιο αναλυτικά: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο Νικήτα, ενώ με συνδέει μαζί του φιλία χρόνων. Μάλιστα τον αντιμετώπισα και ως αντίπαλο όταν έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτός ήταν τερματοφύλακας. Αγαπάει την ομάδα και θέλει να τη βλέπει ψηλά και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι, αφού έχω έρθει σε μία ομάδα που έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Ακούγονται καλά λόγια για την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, που είναι υγιής ομάδα και μία από τις αναπτυσσόμενες δυνάμεις του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Έχει κόσμο, και ο Νικήτας Νικολάκης όραμα για την ομάδα. Με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό η ομάδα μπορεί να πάει καλά. Είμαι αισιόδοξος. Στόχος μας είναι να ισορροπήσουμε στην Α’ Κατηγορία και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Έχω μάθει να κοιτάω ψηλά».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 19:50