×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

Έξι και όποιος... αντέξει ο Ίκαρος κόντρα στη Σαλαμίνα

Έξι και όποιος... αντέξει ο Ίκαρος κόντρα στη Σαλαμίνα
από
στις 22/03/2015
Την γκέλα της Οδηγήτριας κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού, εκμεταλλεύτηκε ο Ίκαρος Καλλιθέας, καθώς μετά και την άνετη νίκη του επί της ΑΕ Σαλαμίνας με 6-0, μεγάλωσε τη διαφορά από τους περσινούς πρωταθλητές στους έξι πόντους έχοντας πλέον το πλεονέκτημα να προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μονάχα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αρχικά με τον Μακρή με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου, ενώ στη συνέχεια το 2-0 έκανε ο Ατματζίδης στο 40'. Στο δεύτερο μέρος είχαμε και τον καταιγισμό των τερμάτων και μάλιστα μέσα σε τέσσερα λεπτά. Συγκεκριμένα ο Τρίμπος σημείωσε δύο τέρματα ενώ τα υπόλοιπα δύο πέτυχαν ο Πεκόφ και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ομάδας, Ατματσίδης.
Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Τσονάκας με βοηθούς τους Ζερβάκη και Αναστασίου.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.
Ίκαρος Καλλιθέας: Αθανασόπουλος (68' Ροβάτσος), Κολγκιοκάι, Σκούρτας, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης (65' Γεωργούσης), Ατματζίδης, Κορρές, Μακρής (59' Τρίμπος), Στούπης, Πεκόφ.
ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης Δ., Ρεμούνδος, Ψαρράς, Παρθένης, Μίμηνος, Μπούτσης Σ. (71' Γκιόκας), Μεσολόγγης, Τσιαντούλης, Τρικαμηνάς, Πανταζής (65' Αναστασίου), Τσουβάλας (26' Μονιός)