Μπαμ με Μπούγια το Μοσχάτο !

Μπαμ  με Μπούγια το Μοσχάτο !
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 27/06/2017

 

Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει στην ομάδα μας ένα από τα καλύτερα χαφ της Αθήνας τον Κώστα Μπούγια ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ το ρόστερ μας ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο 31χρονος άσσος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και μάλιστα είναι από τα αναγκαία "γρανάζια" της μεσαίας γραμμής. Η παρουσία του προσδίδει κύρος στο στήσιμο της ομάδας, έχει την ποδοσφαιρική άνεση να μεταφέρει την μπάλα στους επιθετικούς ενώ ξέρει να "διαβάζει " το κάθε παιχνίδι και να κάνει τις ανάλογες κινήσεις μέσα στο ματς.

Το ποδοσφαιρικό του βιογραφικό τα λέει όλα.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ακράτητου, στη συνέχεια μετέβη στη Γερμανία όπου συνέχισε στις ακαδημίες της Μπορούσιας Ντόρτμουντ, ενώ έπαιξε και στη Γ κατηγορία της Γερμανίας με την φανέλα της Προισεν Μουνσταρ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε Βύζα Μεγάρων , Κρανίδι  Ερμιονίδος, Αστέρα Μαγούλας με ανόδους από Δ σε Γ εθνική και από την Γ εθνική στην Β εθνική , Μανδραικό.

Έχει στεφθεί μία φορά κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδος με τον Αστέρα Μαγούλας στην Δ Εθνική, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν με γεμάτες χρόνιες στην ομάδα του Καματερού όπου ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της...

Κωστή καλώς ήρθες στην οικογένεια μας, σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας!!!!

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 13:37