«Δένει» τον κορμό η Κύπρος Κορυδαλλού

«Δένει» τον κορμό η Κύπρος Κορυδαλλού

Σε τρεις ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα του Κορυδαλλού

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/07/2017

Στην Κύπρο Κορυδαλλού έχουν θέσει ως πρώτο στόχο να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, που έκανε μια επιτυχημένη σεζόν, για να χτίσουν σε γερά θεμέλια ώστε να γίνει μία ανάλογη πορεία και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και δείχνουν να τα καταφέρνουν μία χαρά.

Κι αυτό γιατί έχουμε τρεις ακόμη ανανεώσεις, αυτές των Αλέξανδρου Κόμη, Ντα Κόστα Άντερσον και Δημήτρη Κατσούλα. Ο 20χρόνος αμυντικός Αλέξανδρος Κόμης προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχει κάνει γεμάτες σεζόν και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά του.

Επίσης, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός Ντα Κόστα Άντερσον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κύπρο Κορυδαλλού και θα αποτελέσει ένα ακόμα πολύ δυνατό «χαρτί» στα πλάνα του Αχιλλέα Ανδριανάκη για τη νέα σεζόν. Ο Ντα Κόστα αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ με την φανέλα του συλλόγου.

Τέλος, ο Δημήτρης Κατσούλας αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της περσινής πολύ πετυχημένης χρονιάς για την ομάδα της Κύπρου. Ο 26χρονος μέσος θα βοηθήσει με την εμπειρία του και την ηγετική του ικανότητα στον αγωνιστικό χώρο την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Χαραυγιακού και του Άγιαξ Ταύρου.