Ένας Γιοματάρης ξανά στον Καραβά!

Ένας Γιοματάρης ξανά στον Καραβά!

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής των Σουρμένων, Κώστας Γιοματάρης, θα αγωνίζεται πλέον με τον Καραβά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/07/2017

Λένε ότι η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται και αυτό θα συμβεί ξανά στον ΑΟ Καραβά, καθώς ο Κωνσταντίνος Γιοματάρης είναι πλέον μέλος του φιλόδοξου συλλόγου. Μετά από 67 χρόνια ένας ακόμα Γιοματάρης θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού Καραβά, αφού όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Βρεκούσης, είναι εγγονός του Κωνσταντίνου Γιοματάρη, ενός από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του ‘50 που αγωνιζόταν στην τότε Αθλητική Ένωση Καραβά (ιδρυτικό όνομα του συλλόγου). Το ερώτημα είναι αν μπορεί ο νεαρός «άσος» να αφήσει την δική του ποδοσφαιρική σφραγίδα στον σύλλογο που ο παππούς του αγάπησε και αγωνίστηκε κοντά στα 15 χρόνια.

Εμείς από την πλευρά μας πιστεύουμε πως έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Άλλωστε, όταν αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα Σούρμενα, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Αθήνας και μετρώντας πολλές συμμετοχές, παρά το νεαρό της ηλικίας του (είναι 21 ετών) αναμφίβολα, μπορεί να πράξει το ίδιο και στον Πειραιά, χωρίς φυσικά αυτό να είναι εύκολο και δεδομένο. Ο ταλαντούχος μέσος και κυπελλούχος Αθηνών πέρυσι στην καταπληκτική χρονιά με τα Σούρμενα, ήταν στόχος πολλών ομάδων μέσα σε αυτές και από Γ‘ Εθνική.

Απολύτως λογικό, ύστερα και από την περυσινή εξαιρετική χρόνια του, μιας και αγωνίστηκε ως βασικός σκοράροντας μάλιστα 10 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πήρε όμως την απόφαση να έρθει να δώσει τα μέγιστα ώστε να βοηθήσει να εκπληρωθούν τα όνειρα του Καραβά να ανέβει ακόμα ένα σκαλοπάτι στον ποδοσφαιρικό Πειραιά. Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν με επιτυχία στην Κ20 του Πανιώνιου και στην Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών.