Είναι ασταμάτητη η Κύπρος Κορυδαλλού!

Είναι ασταμάτητη η Κύπρος Κορυδαλλού!

Τέσσερις ακόμη προσθήκες στην Κύπρο που αναμένεται να εμφανιστεί ισχυρή τη νέα σεζόν

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/07/2017

Πραγματικά δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφές στην Κύπρο Κορυδαλλού, εκεί όπου η διοίκηση του Σάκη Τσαμούρη κάνει ότι είναι δυνατόν για να εμφανιστεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Έτσι, τέσσερις ακόμη δυναμικές προσθήκες είναι γεγονός, αφού αποκτήθηκαν οι Λέκκας, Πέττας, Αλευρής και Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 21χρονος αμυντικός Ανδρέας Λέκκας. Ο νεαρός παίκτης ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στον Άγιαξ Ταύρου και στα μισά της μεταπήδησε στον Αετό Κορυδαλλού. Ο Λέκκας έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και καλύπτει με την ίδια ευχέρεια όλες τις θέσεις της άμυνας.

lekkas.jpg

Ο 22χρόνος αμυντικός Ηλίας Πέττας αποτελεί μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αφού είναι δυναμικός και με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’  Εθνική με το Φωστήρα το πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο μισό φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Έχει εμπειρίες και από την Β’ Εθνική, καθώς έχει αγωνιστεί με τον ΑΟ Τραχώνων. Ο Ηλίας Πέττας θα ξανασυναντηθεί με τον Αχιλλέα Ανδριανάκη έπειτα από την επιτυχημένη τους συνεργασία στον Ηλυσιακό.

Επίσης, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού διευθυντή Πάρη Σταμπουλίδη και ο 22χρόνος Ανέστης Αλευρής, θα φοράει την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Κύπρου. Ο δυναμικός μπακ αποτέλεσε τα τρία τελευταία χρόνια μια πολλή αξιόπιστη λύση στην αριστερή πλευρά της άμυνας στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

alevris_anestis.jpg

Τελευταία προσθήκη ο 20χρόνος αμυντικός Γιώργος Παπαδόπουλος. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές εμπειρίες από την Α’ Κατηγορία του Πειραιά, καθώς τα προηγούμενα τρία χρόνια φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της ΑΕ Νίκαιας. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Καλλιθέας.

papadopoulos_giorgos.jpg