Ξεκινάει με όνειρα η Αστυπάλαια Κορυδαλλού!

Ξεκινάει με όνειρα η Αστυπάλαια Κορυδαλλού!

Αύριο (7/8) γίνεται η αρχή για τη νεοφώτιστη ομάδα της Α’ Πειραιά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/08/2017

Ίσως την Αστυπάλαια να τη γνωρίζουν οι περισσότεροι από το γεγονός πως είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, αν και βρίσκεται μακριά από την Αθήνα (περίπου 8-9 ώρες ταξίδι με το καράβι από τον Πειραιά). Σιγά σιγά όμως, ήρθε η ώρα να την μάθουν και οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αττικής και ειδικότερα του Πειραιά. Η Αστυπάλαια Κορυδαλλού, αν και μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής, έχει καταφέρει να πετύχει ισάριθμες ανόδους και πλέον από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα σαλόνια του πειραϊκού ποδοσφαίρου!

Αύριο η έναρξη της προετοιμασίας

Όμως, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εδώ για την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, όπου τη Δευτέρα (7/8) στις 19:30 και στο γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές, παλαιοί και νέοι, θα τεθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μοδινού, που είναι ένας από τους πλέον έμπειρους προπονητές του Πειραιά. Στην προεδρία του συλλόγου βρίσκεται ο Νικήτας Νικολάκης, έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Φυσικά κοντά βρίσκονται και τα μέλη του ΔΣ, καθώς και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού συλλόγου Αστυπάλαιας, Βιργινία Καλλή.

Εφτά οι νέες προσθήκες

Η Αστυπάλαια κινήθηκε δραστήρια την μεταγραφική περίοδο, κρατώντας πάντως και ένα μεγάλο μέρος του περσινού βασικού κορμού. Οι νέες προσθήκες αποτελούνται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών και αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο το σύλλογο ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες δυσκολίες του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Αλευρής, Καραμπετσάνης, Ζούπας, Καλλίδης, Μαρίνης, Μπάχα και Kασάρα.

Ο 18χρονος Σωτήρης Καλλίδης αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού (παίζει και ως αμυντικό χαφ) και ο 17χρονος Νίκος Μαρίνης είναι δεξιός μπακ (αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός). Μάλιστα από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού ευχαριστούν την Προοδευτική και τον πρόεδρο, κύριο Λεμονή, για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο 27χρονος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Μπαχά προέρχεται από τον Φαληρικό και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ίκαρο Καλλιθέας και ΑΟΚ Φαλήρου.

Ο 34χρονος μέσος Ντοριάνη Ζιούπα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Αργοναύτη (μέχρι τον Δεκέμβριο) και στη συνέχεια στην ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού. Παλαιότερα έχει παίξει και σε Χαλκηδόνα, Χαραυγή και ΑΣ Δραπετσώνας.

Ο 24χρονος μέσος Αντώνης Καραμπετσάνης την περασμένη σεζόν ήταν στον ΑΟ Κορυδαλλού, ενώ στο παρελθόν, είχε γεμάτες χρονιές σε Χαραυγή, ΑΣ Δραπετσώνας και Παμμηλιακό. Ο 27χρονος Χρήστος Αλευρής, είναι τερματοφύλακας και την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κύπρο Κορυδαλλού.

Τελευταία μεταγραφική προσθήκη είναι ο Ρενάτο Κασάρα. Ο 30χρονος μέσος μέτρησε γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια με Καραβά και Άρη Αμφιάλης.

Φυσικά οι... ενέσεις ποιότητας στο ρόστερ της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού θα συνεχιστούν.

πηγή: "ΩΡΑ των σπορ"

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 20:18