ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Συνεχίζεται η ενίσχυση με Γούλα και Κουντουρά

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Συνεχίζεται η ενίσχυση με Γούλα και Κουντουρά

Είναι γνωστό πως το Μοσχάτο αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες του πειραϊκού ποδοσφαίρου έχοντας πληθώρα διακρίσεων στο παλμαρέ του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 18/08/2017

Μάλιστα με την επιστροφή του Στέφανου Φαναρίτη στα διοικητικά δρώμενα θεωρείται δεδομένο πως οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στον πρωταγωνιστικό που μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και δύο από τις τελευταίες προσθήκες της είναι οι Γούλας και Κουντουράς. Ο 25χρονος χαφ Παντελής Γούλας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις από τις ομάδες στις οποίες έχει περάσει. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Α’ ΕΠΣΝΑ (Αιτωλοακαρνανία) και συγκεκριμένα σε Κεραυνό Γαβαλούς, Αετό Σταμνάς, ΑΕ Μεσολογγίου, Κεραυνό Μυρτιάς, ΑΕ Βάλτου και Χάλκη. Όσον αφορά τον Βασίλη Κουντουρά, ο 22χρονος «άσος» πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς με μεγάλο προσόν ότι μπορεί να καλύψει άνετα όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του μετράει ήδη δύο πρωταθλήματα ως βασικό στέλεχος με τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Αετό Κορυδαλλού και μία συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου. Την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα του Φωστήρα και του Αγίου Ιερόθεου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία της πρώτης ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Χατζηράπτη, γνωστός από την επιτυχημένη παρουσία του στα αθηναϊκά πρωταθλήματα και ιδιαίτερα στη Διάνα Ηλιούπολης.