Όλος ο Πειραιάς δίπλα στον Καραπετσάνη της Αστυπάλαιας

Όλος ο Πειραιάς δίπλα στον Καραπετσάνη της Αστυπάλαιας

Η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων του Πειραιά δυστυχώς σημαδεύθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της Αστυπάλαιας Αντώνη Καραπετσάνη στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Αίαντα Σαλαμίνας.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/09/2017

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά τον τραυματισμό σε  ανύποπτη φάση του αγώνα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και αργά το βράδυ της Κυριακής και υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον 6ο σπόνδυλο και νοσηλεύεται στην εντατική. Όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, είναι στο πλευρό της οικογένειας Καραπετσάνη και εύχονται τα νέα της υγείας του άτυχου αθλητή να είναι αυτά που περιμένουμε.

Μάλιστα από την Κύπρο Κορυδαλλού μας ήρθε η παρακάτω ανακοίνωση: "Σύσσωμη η οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλού, θα ήθελε να εκφράσει την στήριξή της στις δύσκολες ώρες που περνά ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας, Αντώνης Καραπετσάνης. Ο 23χρονος μέσος, που τραυματίστηκε στον αγώνα της ομάδας του με τον Αίαντα Σαλαμίνας, υποβλήθηκε σε εγχείριση στον 6ο σπόνδυλο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και νέα επέμβαση. Ευχή όλων είναι ο Αντώνης να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδα. Παράλληλα όλα τα μέλη της Κύπρου Κορυδαλλού, θα ήθελαν να ενημερώσουν τον σύλλογο της Αστυπάλαιας, αλλά και την οικογένεια του Αντώνη, πως είναι σε θέση να προσφέρουν αίμα σε περίπτωση ανάγκης από τον αθλητή".