×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Ανακοίνωση του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ για τον Σωκράτη Πτερνέα

Ανακοίνωση του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ για τον Σωκράτη Πτερνέα

Το ακριβές αντίγραφο επίσημης επιστολής που έχει δρομολογηθεί η παράδοση της στις αρμόδιες αρχές και στον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας.

από
στις 06/10/2017

«Με βάσει το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα της Χαραυγής θέλουμε να σας μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία μας αλλά και ταυτόχρονα την δυσαρέσκεια μας για κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων που ομολογουμένως δεν θα έπρεπε να είχαν θέση κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Διευκρινίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με το ιστορικό σωματείο της Χαραυγής που εκφράζει μάλιστα μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Πειραιά. Σεβόμαστε τους δημοκρατικούς σκοπούς που πρεσβεύει και λειτουργεί αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί προβληματισμό η εκλογή ενός παράγοντα στην προκειμένη περίπτωση του κου Πτερνέα Σωκράτη ως εκπρόσωπο και ως προέδρου του σωματείου ο οποίος φροντίζει με κάθε φανταστικό και ακραίο τρόπο να απασχολεί τα ΜΜΕ αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα με μοναδικό σκοπό την προσωπική του προβολή και δημιουργία εντυπώσεων.
Από την πρώτη ημέρα της κλήρωσης μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του μεταξύ μας αγώνα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερα κάποιος λόγος έχθρας ή εναντίωσης προς το σωματείο μας προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα εναντίον της ομάδας μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και στα ποδοσφαιρικά στέκια που συχνάζει. 
Φτάσαμε λοιπόν στον μεταξύ μας αγώνα οπού προσωπικά ο ίδιος στην εξέδρα αλλά και πέριξ του γηπέδου προσπαθούσε να ενεργοποιήσει τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε να επηρέασει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά πάνω από όλα τον απλό φίλαθλο κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει ένα σημαντικό παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι για άλλη μια φορά ήθελε να ικανοποιήσει το εγώ του και τις προσωπικές του «ευαισθησίες» και όχι να χειροκροτήσει και να στηρίξει την ομάδα του.Εκφράσεις ακραίες, συμπεριφορές και συνεχείς ύβρεις προς το διαιτητικό τρίο αλλά πολλές φορές και προς τους ποδοσφαιριστές ήταν και είναι λόγοι που διώχνουν κόσμο από τα γήπεδα, προσβάλουν το έργο των διοικήσεων δύο ιστορικών ομάδων πόσο μάλλον όταν εκφράζονται απο το στόμα ενός εκπροσώπου και προέδρου σωματείου.
Οι καλές σχέσεις που διατηρούμε με τους υπόλοιπους ανθρώπους του σωματείου της Χαραυγής αλλά και η στάση όλων των ποδοσφαιριστών απέτρεψαν τα χειρότερα και ο αγώνας τελείωσε κανονικά. 
Με το τέλος του αγώνα ξεκίνησε αυτό που συνηθίζει να κάνει δηλαδή ύβρεις, απειλές, χαρακτηρισμούς και κατάρες σε βάρος των ανθρώπων,των ποδοσφαιριστών,του σωματείου μας που χαρακτηριστικά αποκαλούσε «Καραβάκο» αλλά και των διαιτητών όπως πάντα με αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο του φέισμπουκ που δια μαγείας εξαφανίζονταν μετά από κάποια ώρα προκαλώντας όμως αναταραχή και κλίμα εις βάρος του σωματείου μας. 
Εν κατακλείδι ένας άνθρωπος που αυτοδιαφημίζεται ως αδάμαστος, ασυμβίβαστος αλλά και ρομαντικός που ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο του Πειραιά δεν μπορεί ούτε νοείται να έχει αυτή την συμπεριφορά. Δεν μπορεί ο εν λόγο κύριος να μιλάει για ποδοσφαιρική κάθαρση όταν μόνιμα απασχολεί με τις ενέργειες και τις πράξει του πειθαρχική επιτροπή, Ένωση και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Για τους λόγους αυτούς θα κοινοποιήσουμε αυτή την επιστολή και θα αποσταλούν με φάκελο τα συνημμένα και το βίντεο του αγώνα στις αρμόδιες αρχές και στον νομικό μας εκπρόσωπο Κοσμόπουλο Γεώργιο.
Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που θα ξανασχοληθεί ο κος Πτερνέας με τον «Καραβάκο»!!!

Υ.Γ Προς Θεού η στάση μας προς τον κο Πτερνέα δεν έχει να κάνει με τον κόσμο της Χαραυγής και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας που εκτιμάμε και σεβόμαστε απόλυτα.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ»

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 22:49