×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Πρόκριση στην παράταση για την ΑΕ Μοσχάτου

Πρόκριση στην παράταση για την ΑΕ Μοσχάτου

Το πάλεψε για ένα 90λεπτο απέναντι στο ανώτερο Μοσχάτο ο ΑΟ Κορυδαλλού.

από
στις 01/11/2017

Ο Μπαμίχα έδωσε το προβάδισμα στο Μοσχάτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα που θα «κλείδωνε» την νίκη αλλά και την πρόκρισή. Αποκορύφωση το δοκάρι από τον Τζουλιάνο Μπάχα.

Ο ΑΟ Κορυδαλλού εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αντιπάλων να τελειώσουν τις φάσεις, και έτσι απάντησε κάνοντας το 1-1. Το ματς έπειτα οδηγήθηκε στην παράταση.

Οι Μπούγια και Γκορόγια βγήκαν μπροστά για τους πρωτοπόρους του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας  της ΕΠΣΠειραιά και με δικά τους τέρματα διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, δίνοντας στην ομάδα τους αυτό που της άξιζε.

«Πονοκέφαλο» προκαλεί πλέον και στους δύο προπονητές η έξτρα καταπόνηση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές τους στην παράταση, καθώς πρέπει να διαχειριστούν σωστά την φυσική τους κατάσταση ,ενόψει των αγώνων που πλησιάζουν για το πρωτάθλημα.

Το Μοσχάτο θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από την Δόξα Πειραιά, ενώ ο αξιόμαχος ΑΟ Κορυδαλλού για τον δεύτερο όμιλο, θα αντιμετωπίσει την Χαραυγή στην έδρα της.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Λιούμπης, Γκορόγιας, Φόνσος( 58’ Σκορδίλης) Ψυλλάκης, Καραπιπέρης, Μπούγιας( 103’ Σουλάι) , Μουρελάτος, Κάραβος, Βεζύρης ( 68’ Μπόλης), Μπαμίχα, Μπαχά( 78’ Κάλφας) 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Τόπι, Νούχο, Πετρίδης, Τσέκερης, Ζαμπέτης, Γκανίδης, Δερμεντζόγλου, Σαραντέας( 56΄Χαραλάμπους) , Χατζηελευθερίου( 72’ Πετράκης) , Στριγκώνης 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 22:35