×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

«ΜΠΑΜ» από τον Αμπελακιακό που απέκλεισε την Προοδευτική.

«ΜΠΑΜ»  από τον Αμπελακιακό που απέκλεισε την Προοδευτική.

Τεράστια πρόκριση μπροστά στο κοινό του για τον Αμπελακιακό, που μετά το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Καραβά για το πρωτάθλημα με 2-2, επιβλήθηκε με 2-0 επί της Προοδευτικής στο γήπεδο του ,παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

από
στις 01/11/2017

O Xαλούλος  στο 33’ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ η οποία πρώτα βρήκε στο δοκάρι, δίνοντας  το προβάδισμα στην ομάδα του κάτω από πολλούς πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Η Προοδευτική προσπάθησε πολύ για να απαντήσει σε αυτό το τέρμα, με τους παίκτες του Αμπελακιακού όμως να αντιστέκονται με περίσσιο πάθος. Ο Σελμανάι στο 90’ έδωσε στην Προοδευτική την χαριστική βολή κάνοντας το 2-0.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης Κουσουρής Γεωργαντόπουλος, Φασουλής, Χαλούλος, Σγούρδας , Τρικαμηνάς( 60’ Μπούτσης) Κρούτι( 60’ Σελμανάι) , Σταφσουλάι( 81΄Λιάτος) , Κοκλιώτης, Ζώτο( 71 Τσαγκάρης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αγγελόπουλος, Τσαραούσης, Ξυγκάκης( 63΄Καλαϊτζίδης), Ζίζηλας, Ζήκος, Χρήστου( 76’ Κουϊρουκίδης) Βλάχος, Δηλαβέρης, Γκλεγκλές,( 46’ Κανελλόπουλος) Ζαχαράτος( 62’ Μπέλερης) Ντάλα