×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Με 3-0 και 4/4 ο Ατρόμητος Πειραιά.

Με 3-0 και 4/4 ο Ατρόμητος Πειραιά.

Σαρωτικός απέναντι στον Παντζιτζιφιακό ο Ατρόμητος, που έστω και προσωρινά πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς.

από
στις 12/11/2017

Η ομάδα από τα Καμίνια πήρε προβάδισμα στο 34’ με τον Μπαλτζάκη , έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του καλεσμένου στην προηγούμενη εκπομπή μας, Μητρόπουλου.

Με παρόμοιο τρόπο σημειώθηκε και το δεύτερο γκολ με τον Αγγελάκη στο 45’, λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λούβης στο 90’. Το «πολυβόλο» του Παντζιτζιφιακού, ο Βραχάτης, έπαθε τράβηγμα στο 31’ και δεν πρόλαβε να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά για να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει με βαθμό η τους βαθμούς από το Ρέντη. Ο φορμαρισμένος επιθετικός  έμεινε στα 7 τέρματα.

 

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να τις κάνει πέντε, αφού αγωνίζεται και πάλι στην έδρα του, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παννεαπολικό.

 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Καλδέλης, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς( 70’ Μαραγκός) , Παλάτσιος( 61΄Μιχαλακάκος) , Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπαλτζάκης( 73’ Καρνέσης) , Μπινιχάκης, Δανασής(85’ Λούβης), Μητρόπουλος, Κοντάκος.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Ζήνδρος, Μοχάμεντ( 85’ Μαλάνος) , Καρανίκας( 46΄λ.τρ, Μπέμπης) , Τσεκούρας, Κώτσης , Κουλάι, Γκιόνι ( 80’ Μπέμπης), Μπρεγκάσι, Βραχάτης( 31’Κωνσταντίνου), Ελευθεράκης, Μπάσο.