×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Επιστροφή στις «Ν»ίκες (Ρέντη)

Επιστροφή στις «Ν»ίκες (Ρέντη)

«Σκορπίζοντας φόβο» η Νίκη Ρέντη επέστρεψε στις νίκες μετά την μακρινή τρίτη αγωνιστική, εξουδετερώνοντας τον ΑΟ Κορυδαλλού με 5-2.

από
στις 19/11/2017

Για την ομάδα από τον Κορυδαλλό είναι το δεύτερο παιχνίδι  για φέτος που δέχεται πέντε γκολ εκτός έδρας, με την Χαραυγή να την κερδίζει με ακριβώς ίδιο σκορ πριν δύο αγωνιστικές.

Ο Δασκαλάκης έκανε το 1-0 στο 16’ για την Νίκη Ρέντη με τον Σαραντέα να απαντά έντεκα λεπτά αργότερα (27’) για να φέρει τα ματς στα ίσα. Ο Παπαδόπουλος στο 30’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

 Έπειτα την συμπλήρωση του ενός τετάρτου μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Δημητρόπουλος έδωσε άνεση δύο τερμάτων στην ομάδα του (60’), με την νίκη να κλειδώνει για τους γηπεδούχους (3-1).

Μια «μπόρα» τερμάτων σημειώθηκε μετά το 88΄ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Οσμανάι στο 88’ βρήκε δίχτυα για το 4-1, με τον Ευδαίμων του Κορυδαλλού  να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ίδιο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε στο 89΄ το δεύτερο προσωπικό του γκολ σε πολύ μικρό διάστημα για το 5-1, με τον  Στριγκώνη να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 90’.

Νίκη Ρέντη : Στετσικ, Κουτρίδης, Μάζης, Χιώτης, Κερπάτσι(90’Πηλιούρης), Δημητρόπουλος, Ανδρέου(75’Λαδιάς), Καρώνης, Οσμανάι, Δασκαλάκης(85’ Λιανάι), Παπαδόπουλος(90’ Τσούλος)

ΑΟ Κορυδαλλού: Κουλούρης, Τόπι, Ζαχαρίου, Πετρίδης, Δερμέντζογλου, Ζαμπέτης, Γκανίδης(46’ Ευδαίμων), Σαραντέας, Χαραλάμπους(75’ Τζομπανάκης), Στριγκώνης,