×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Πεντάστερος Καραβάς, "διέλυσε" τον Ήφαιστο

Πεντάστερος Καραβάς, "διέλυσε" τον Ήφαιστο

Εκκωφαντική νίκη με 5-0 για την ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς μέσα στην «τυπικά» έδρα ενός ισχυρού αντιπάλου.

από
στις 22/11/2017

Με το ..ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά βρίσκεται ο Καραβάς, που πέρασε σαν σίφουνας , με «σπασμένα φρένα» από την «τυπικά» έδρα του Ηφαίστου, για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά .

Στο  8’ ο Φούντας άνοιξε το σκορ ευστοχώντας σε πέναλτι , μετά από κόντρα του Δερμεντζή με τον Τουρουντζή.Ο Τουρουντζής στάθηκε άτυχος και στο 21’, όπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο ημίχρονο.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μισού, οι «μπλε» είχαν κλειδώσει την νίκη, ανεβάζοντας το σκορ σε θριαμβευτικά επίπεδα. Στο 48’ ο νεαρός ταλαντούχος Μουλίδης έκανε το 0-3, για να προστεθεί στον πίνακα των σκόρερ ο Ρηγούτσος δύο λεπτά αργότερα (50’).

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λίμα στο 78’.

Στον Ήφαιστο καλούνται να ανασυγκροτηθούν για το ματς του πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσουν την ίδια ομάδα θέλοντας να δώσουν απαντήσεις. Από την άλλη στον Καραβά πρέπει να διαχειριστούν αυτήν την τεράστια ομολογουμένως επιτυχία.

Ήφαιστος: Ταλιαδούλος, Σβόλης (65’ Φλορεα), Κεσανίδης, Τουρουντζή,ς Γκογκομήτρος (65’ λ.τρ. Σκόνδρας), Παπαδάτος (67’ λ.τρ. Κουρούνης), Τζιώτης (37’ λ.τρ. Καρακασίδης), Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο, Μυλωνάς.

 ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος (73’ Γεροντάκης), Μπουζάλι, Αναγνωστόπουλος (65’ Ομεράι), Τάνκα, Δεμερτζής (62’ Λίμα), Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος (73’ Κούσης), Φούντας, Μουλίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:15