Έκπληξη με Γιώργο Προβατά η Ελλάς Ποντίων!

Έκπληξη με Γιώργο Προβατά η Ελλάς Ποντίων!

Ο Νώντας Πουλής έκανε το μεγάλο μπαμ και έβαλε στον πάγκο της ομάδος προπονητή με τεράστια εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 31/01/2018

 

Ξάφνιασε τους πάντες  χθες ο πρόεδρος της Ελλάς Ποντίων Νώντας Πουλής όταν και παρουσίασε στα αποδυτήρια της ομάδος τον νέο προπονητή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον έμπειρο Γιώργο Προβατά ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση στους ποδοσφαιριστές .

Οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις του νέου προπονητή της Ελλάς Ποντίων τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως στέλεχος στα επαγγελματικά σαλόνια δείχνουν το μέγεθος της τεράστιας κίνησης από την πλευρά της διοίκησης του Νώντα Πουλή.

Επί της ευκαιρίας, να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, ορισμένες εκ των οποίων είναι ιστορικές. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Καβαλλουρίου και ακολούθησαν η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο ΑΟ Κέρκυρα, ο Αθηναϊκός, το Αιγάλεω, η Αγία Παρασκευή, η Προοδευτική, ο Φωστήρας, ο Βύζαντας Μεγάρων, ο Άγιος Ιερόθεος και η Λαμία, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Πολλές, όμως, υπήρξαν και οι διακρίσεις του, καθώς πανηγύρισε την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων της Β' Εθνικής (με το Αιγάλεω και τον ΑΟ Κέρκυρα), δύο Πρωταθλημάτων της Δ' Εθνικής (με τον Φωστήρα και την Αγία Παρασκευή), κι επίσης τριών Κυπέλλων της ΕΠΣ Αθηνών (δύο με τον Φωστήρα κι ένα με την Αγία Παρασκευή).