Βρεκούσης: «Μόνο νίκες για τον Καραβά»

Βρεκούσης: «Μόνο νίκες για τον Καραβά»

Μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του πραγματοποιεί φέτος ο ΑΟ Καραβάς, ο οποίος έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/02/2018

Αν αυτή έρθει θα είναι η πρώτη άνοδος του Καραβά σε εθνική κατηγορία από το 1927 που ιδρύθηκε ο σύλλογος στην Παλαιά Κοκκινιά. Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Βρεκούση, ο οποίος έδωσε το… σάλπισμα μίας ιστορικής ανόδου για την ομάδα του Πειραιά. «Από την αρχή της σεζόν είχαμε στόχο το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Πειραιά και να προβιβαστούμε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα, περάσαμε στο τελικό του Κυπέλλου και θ’ αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Πειραιά. Τώρα μας μένει ο στόχος του πρωταθλήματος. Αν κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος μπορούμε ν’ ανέβουμε στην Γ’ Εθνική. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά και να πάμε γι’ άνοδο».

«Θα είναι γιορτή για εμάς»

Ο αντιπρόεδρος του Καραβά αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά, όπου η ομάδα του θ’ αντιμετωπίσει τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά στις 14 Μαρτίου στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου μας τόνισε ότι ο τελικός με τον Εθνικό θα είναι μία γιορτή: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σ’ ένα τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά. Ξέρουμε ότι απέναντι μας θα βρεθεί μία ιστορική και μεγάλη ομάδα του Πειραιά όπως είναι ο Εθνικός, οι αντίπαλοι μας, κακά τα ψέματα, είναι το φαβορί. Εμείς θα δούμε το παιχνίδι σαν γιορτή, όπως πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, θ’ αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία μας.»