ΑΟ Καραβάς: Τεράστια επιτυχία η κοπή της πίτας (φωτο)

ΑΟ Καραβάς: Τεράστια επιτυχία η κοπή της πίτας (φωτο)

Τιμήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου

από Πάμε Μπάλα
στις 23/02/2018

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/2 στις 21.00 η εκδήλωση της ομάδας μας στον πολυχώρο Απόλλων στα Καμίνια με τίτλο ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ του χθες και του σήμερα 1927-2017.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τους εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους του  ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ που ήρθαν να δώσουν το παρών και να μας γεμίσουν όλους με αισιοδοξία με τα καλά τους λόγια.

Συγκινητικές στιγμές και αληθινές ιστορίες της ομάδας μας, μετέφεραν με τις ομιλίες τους ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΠ κος Σπάθας Ιωάννης, ο μετρ της δημοσιογραφίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά κος Δαρζέντας Αντώνης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ κος Μπρατσόλης Στέλιος και νυν Αντιπρόεδρος ΔΗ.ΡΑ.Π με πρωταγωνιστές ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στο σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε ξεχωριστούς ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στον Πειραιά μας.

Στο τέλος έγινε και η κοπή της πίτας από το Δ.Σ της ομάδας με τους δύο στυλοβάτες τον πρόεδρο μας Σκανδάλη Χρήστο και Ρούσσο Ιωσήφ να εύχονται σε όλο τον παρευρισκόμενο κόσμο και τους αθλητές υγεία και τον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ να κατακτήσει τους στόχους του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κος Μαυρόπουλος Γιάννης ο οποίος είχε αναλάβει την παρουσίαση έδωσε ξεχωριστή νότα με τον επαγγελματισμό του σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης καταφέρνοντας μάλιστα στο τέλος να ξεσηκώσει τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας σε συνθήματα μετατρέποντας την αίθουσα σε μια ζεστή κερκίδα που με το χειροκρότημα όλων δείξαμε ότι ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ είναι εδώ ζωντανός και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε την πορεία μας για τον επόμενο μεγάλο στόχο να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής και προσφοράς στο ποδόσφαιρο του Πειραιά μας.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιά κο Κατσαφάδο Κώστα,τον πρόεδρο του Δ' Δημοτικού διαμερίσματος Πειραιά κο Πούλο Αναστάσιο,τον κο Λιόλιο Σπύρο μέλος της ΟΔΠΕ,τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ κο Χολέβα Κωνσταντίνο,τον ταμία της ΕΠΣΠ κο Σταματάτο Ιωάννη και τέλος τον φίλο και γέννημα θρέμμα της Παλαιάς Κοκκινιάς ιδιοκτήτη του piraeuspress.gr του μεγαλύτερου site στον Πειραιά κο Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Ήταν τιμή μας επίσης η παρουσία παραγόντων των φιλικών σωματείων του Ατρόμητου Πειραιά και της ΑΕ Νίκαιας που έδωσαν επίσης το παρών και μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες συμβουλές και απόψεις.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γνωστό καφεζαχαροπλαστείο ΣΕΡΑΝΟ(25ης Μαρτίου 47,Καραβάς τηλ 2130300301) που μας πρόσφερε την πρωτοχρονιάτικη πίτα αφήνοντας την καλύτερη γεύση σε όλους φεύγοντας!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ:

ΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΠ

ΣΠΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΣΠ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΑΝ

ΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

 

 

Υ.Γ. Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του ΑΟ Καραβά για την τιμή προς το πρόσωπο του Γιάννη Μαυρόπουλου να παρουσιάσει αυτήν την μεγάλη και σημαντική εκδήλωση του Πειραιά.