×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ποδόσφαιρο ή... πόλο στη Νίκαια;

Ποδόσφαιρο ή... πόλο στη Νίκαια;

Με σκορ βγαλμένο από παιχνίδι πόλο, οι Λέοντες Καμινίων επικράτησαν με 7-6(!!!) την Δάφνη Ταμπουρίων.

από
στις 03/05/2015

Εκπληκτικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νίκαιας το πρωί της Κυριακής(3/5) για την τελευταία αγωνιστική της Γ' Κατηγορίας Πειραιά, αφού η Λέοντες Καμινίων επικράτησαν με 7-6 της Δάφνης Ταμπουρίων με πολλές εναλλαγές του σκορ και τους λιγοστούς οπαδούς να φεύγουν με χαμόγελα από το γήπεδο.

Η Δάφνη μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο τέταρτο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 χάρις τα γκολ του Αλιφραγκή στο 6ο και στο 12ο λεπτό για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ ο Χατζηγρηγορίου στο 15ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 3-3, όπου ο Καλής μείωσε αρχικά στο 27ο λεπτό και ο Δερμετζόγλου στο 30' και στο 36' ισοφάρισε για τους Λέοντες.

Μάλιστα, η ομάδα των Καμινίων έκανε την ολική ανατροπή στο 55ο λεπτό με τον Δερμετζόγλου κάνοντας παράλληλα το προσωπικό του χατ-τρικ, όμως οι φιλοξενούμενοι με τον Αλιφρακή στο 60' και τον Λουκάνι στο 62' να γυρίζουν τούμπα το ματς κάνοντας το 4-5.

Στο ματς όμως υπήρχε ακόμα μία ανατροπή, με τον Ντιγκάκη στο 65' και τον Δερμετζόγλου στο 83' ξανά να κάνουν το σκορ 6-5, ωστόσο ο Λουκάνι στο 88ο λεπτό ισοφάρισε σε 6-6. 

Τον χορό των γκολ σφράγισε ο Δερμετζόγλου στο 93ο λεπτό, πετυχαίνοντας μάλιστα πέντε τέρματα στην αναμέτρηση!

Διαιτητές: Φιλακούρης Μ., Καρανάνος Γ., Κωνσταντόπουλος Δ.

Παρατηρητής: Γιαννόπουλος Α.

Λέοντες Καμινίων: Κύργιας, Καστανός, Γονίδης(46' Γκέκα, 69' Πετρίδης), Σφήνας, Αποστόλου, Ντιγκάκης, Καπετανάκης, Αντωνίου, Δερμετζόγλου, Αγκάλιο, Καλής(89' Χατζηκωνσταντίνου)

Δάφνη Ταμπουρίων: Μανίκας, Γκαράς, Λουκάνι, Προκόπας(78' Αρβανίτης), Γκολφίνος, Τερζής(68' Βαρβαρίδης), Χατζηγρηγορίου, Αναστάσης, Χουρμούζης, Αλιφράγκης, Κοντομάρης