×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Γλέντησε τον άνοδο με εξάρα ο ΑΟ Κορυδαλλός! (video)

Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Κατηγορία Πειραιά ο ΑΟ Κορυδαλλός. Στο βίντεο τα γκολ και το γλέντι!!!

από
στις 04/05/2015

Την άνοδο στην Α' Κατηγορία γιόρτασε ο ΑΟ Κορυδαλλός, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό ήξερε ότι είχε κριθεί η δεύτερη θεσή και βαθμολογικά, καθώς επικράτησε με 6-2 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο γήπεδο του Κορυδαλλού για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό με τον Χατζηλία, με τον Τσιμιλιώτη να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 8ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και ευτύχησαν να μειώσουν σε 2-1 στο 13ο λεπτό με τον Σαλλή, για να δώσει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΑΟ Κορυδαλλό ο Βέττας.

Μάλιστα, στο 28' ο Χατζάκης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Γιώτη για να κάνει το 4-1 και να οδηγηθούν με αυτό το αποτέλεσμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, πάλι ο Σαλλής μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι για τον Φοίνικα σε 4-2 στο 64ο λεπτό, με τους Χαντζή στο 71' και τον Χατζηλία στο 90' να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σκαλτσής Θ., Γκολές Π., Στεργίου Π.

Παρατηρητής: Φελλάς Κ.

ΑΟ Κορυδαλλός: Γασπαρινάτος, Βεττάς(50' Παγιαζήτης), Πύρρος(59' Τσουκαλάς), Μωράκης, Ντέλιος, Πούλιας, Χαντζής, Τσιμιλιώτης(68' Αποστολάτος), Λεκάκης, Ευδαίμων, Χατζηλίας

Φοίνικας Αγ. Σοφίας: Γιώτης, Βορδώνης(80' Μισυρλής), Μπεναβίδης, Μαυροειδής, Χρηστάκης, Κολλυρόπουλος, Σαλλής, Λεβαντής(65' Μιντσινίγος), Αγοριανίτης, Περάμαντζης(70' Νικηφόρος), Καλύβας