×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ανακοινώθηκαν οι "καμπάνες" για το επεισοδιακό Πανιώνιος Κερατσινίου - Προφήτης Ηλίας!

Ανακοινώθηκαν οι "καμπάνες" για το επεισοδιακό Πανιώνιος Κερατσινίου - Προφήτης Ηλίας!

Με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της φυσικής του έδρας, τιμωρήθηκε ο Προφήτης Ηλίας για τα επεισόδια στο ματς με τον Πανιώνιο Κερατσινίου στις "Σιταποθήκες".

από
στις 08/05/2015

Με επίσημη ανακοίνωση, η ΕΠΣ Πειραιά έκανε γνωστή την απόφασή της να τιμωρήσει τόσο τους παραγόντες και τους παίκτες, όσο και το σωματείο του Προφήτη Ηλία με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  καθώς   και την έγγραφη απολογία του   και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  στις 3.5.2015- εκτεταμένα επεισόδια, βιαιοπραγία και τραυματισμός του διαιτητή από ποδοσφαιριστές του σωματείου ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ μετά τη λήξη του αγώνα. - Επιβάλλει στο σωματείοΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, ποινή στέρησης  του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για τέσσερεις (4) αγωνιστικές ημέρες και  χρηματική ποινή 200€ (άρθρο 15  παρ.8 α, δ και ε του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

2. Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΧΡ. εκπροσώπου  του σωματείου ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  καθώς  ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε    και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  στις 3.5.2015- απειλή- εξύβριση- απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή. Επιβάλλει στον κ. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΧΡ., εκπρόσωπο  του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι ( 6) μήνες και χρηματική ποινή 50€.(άρθρα 11 παρ.2  και 12  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΤΣΑΔΑΡΗ ΧΡ. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  καθώς  ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε    και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  στις 3.5.2015- υπεύθυνος εκτεταμένων επεισοδίων – βιαιοπραγία και τραυματισμός του διαιτητή – δυσφήμιση του αθλήματος (παράβαση του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.).Επιβάλλει στον κ. ΤΣΑΔΑΡΗ ΧΡ., ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ  ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο  (2) μήνες (άρθρα 12  και 10 παρ. 1δ   του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.). Η ποινή αυτή θα εκτιθεί μετά της λήξης  της  ήδη επιβληθείσας των 21 αγωνιστικών ημερών. (Πρακτικό 63 Πειθαρχικής Επιτροπής της 5.5.2015)

4. Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των κ. ΜΑΣΡΙ ΗΛ. &ΤΣΑΚΩΝΑ Ν. ποδοσφαιριστών  του σωματείου ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία τους  αναφορικά με τα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα  μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  στις 3.5.2015- δεν τους επιβάλλει επιπρόσθετη ποινή πέραν της ήδη επιβληθείσας των δέκα αγωνιστικών ημερών (Πρακτικό 63 Πειθαρχικής Επιτροπής της 5.5.2015).

5. Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡ. εκπροσώπου  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του   και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ    που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  στις 3.5.2015- μεμονωμένο επεισόδιο. - Επιβάλλει στον κ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ΧΡ., εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ  ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική ημέρα  (άρθρα 11 παρ.2  και 12  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

6. Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των κ. ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ Δ. ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗ Γ. ποδοσφαιριστών  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία τους    και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσαν  στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα  μετά τη λήξη  του αγώνα  ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ    που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ  στις 3.5.2015 δεν τους επιβάλλει ποινή.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015 19:19