×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Επεισοδιακό φινάλε, 1-0 ο Πανφαληρικός την ΑΣ Ποντίων!

Επεισοδιακό φινάλε, 1-0 ο Πανφαληρικός την ΑΣ Ποντίων!

Με γκολ στο 90+', ο Πανφαληρικός επικράτησε με 1-0 της ΑΣ Ποντίων η οποία έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία!

από
στις 09/05/2015

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Πανφαληρικού, στην πρώτη αγωνιστική των play-off της Β' Κατηγορίας Πειραιά στο ουδέτερο γήπεδο του Κορυδαλλού, καθώς επικράτησε με 1-0 της ανώτερης ΑΣ Ποντίων με γκολ του αρχηγού Τσαλατσάνη στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και στον αγώνα δεν υπήρχαν πολλά γκολ, αφού και αυτό επετεύχθη στο τέλος, ήταν ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον έχοντας νεύρα, φασαρίες και πάνω απ' όλα σπουδαίο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. 

Αφορμή της έντασης μετά το σφύριγμα του διαιτητή Πετρούμιανου, ήταν το ακυρωθέν γκολ του Γεργεριτάκη στο 72ο λεπτό για οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Θεολογίτη, με τους παίκτες και τους παράγοντες της ΑΣ Ποντίων να περικυκλώνουν την διαιτητική τριάδα. Οι ψυχραιμότεροι, με βοήθεια κάποιων ποδοσφαιριστών του Πανφαληρικού, οι διαιτητές οδηγήθηκαν με ασφάλεια στα αποδυτήρια με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγα λεπτά.

Βέβαια, στο γήπεδο του Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε και ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας πιο κλασσικές φάσεις από τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά με αποκορύφωμα την εξ επαφής απόκρουση του Χατζησταύρου στο 20ο λεπτό από την κεφαλιά του Ντέρτζιου.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έκαναν την αντεπίθεσή τους και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Τσαλατσάνη έφτασε κοντά στο γκολ τόσο στο 28ο λεπτό, όσο και στο 38' από ισάριθμα κόρνερ του Τσέλικια.

Στην επανάληψη, τα πράγματα ήταν μονόπλευρα με την ΑΣ Ποντίων να απειλεί περισσότερες φορές αφού τα λεπτά πίεζαν και ήθελαν πάση θυσία το γκολ με την σπουδαιότερη ευκαιρία να χάνεται από τον Γεργεριτάκη στο 61ο λεπτό με κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή, όμως ο Χατζησταύρου δήλωσε ξανά παρών! Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, πέτυχε όπως αναφέραμε πριν γκολ όμως ο βοηθός Θεολογίτης καταλόγισε ως οφσάιντ.

Πάνω στην συνεχή πίεση, ήρθε η αντεπίθεση από τους παίκτες του Πανφαληρικού και τον Τσαλατσάνη να κερδίζει... "αντρίκια" την μπάλα ανάμεσα στα δύο σέντερ μπακ των ΑΣ Ποντίων και με ωραίο πλασέ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ πανηγυρίζοντας έξαλλα το τρίποντο με γκολ στο 92ο λεπτό.

 

Διαιτητές: Πετρούμιανος Θ. Σγάντζος Γ., Θεολογίτης Ε.

Παρατηρητής: Καλαμάρης Γ.

ΑΣ Ποντίων: Γκίνι, Αλβανός(80' Σταματέλος), Πολυχρονάκης(58' Γούτης), Ραγκαβάς, Τζίτζηρας, Παπαλαζάρου, Γεργεριτάκης, Ντέρτζιος, Σιάγκας, Κατσαϊτης(58' Θωμαϊδης), Παπαλεξάνδρου

Πανφαληρικός: Χατζησταύρου, Σούνογλου, Παπαϊωάννου, Καφούρος(90' Κατρακύλας), Τσίρμλας, Γούνελας(66' Κοντραφούρης), Δαγκλής-Παγκότο, Τσαλατσάνης, Ξύγκος, Τσέλικια, Τουρουντζής(73' λ.τρ. Γενητσαρίδης)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 09 Μαϊος 2015 20:50