×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

Ποιότητα vs Μαχητικότητα σημειώσατε... διπλό

Ποιότητα vs Μαχητικότητα σημειώσατε... διπλό

Πατατράκ για τον Παντζιτζιφιακό, καθώς ποιοτικά εμφάνισε καλύτερο σύνολο κόντρα στον Αστέρα Κερατσινίου, όμως οι τελευταίοι παρουσιάστηκαν περισσότερο μαχητικοί.

από
στις 09/05/2015

Τα πάνω κάτω ήρθαν στα play off του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας, μιας και η νίκη του Αστέρα κόντρα στον Παντζιτζιφιακό με 3-1, σε συνδυασμό με την επικράτηση του Αστέρα Νίκαιας επί του Θησέα, έφερε τις τέσσερις ομάδες πολύ κοντά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογική απόσταση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος με αποκορύφωμα τη σημαντική ευκαιρία που απώλεσαν στο 35' με σουτ που επιχείρησε από ευνοϊκή θέση ο Μπαγιάτης, το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πλήρη αλλαγή σκηνικού, μιας και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν τη ζημιά στους αντιπάλους τους. Το προειδοποιητικό χτύπημα ήρθε στο 52' με τον Μιχαλακάκο με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας να βρίσκει τον Ζουρούδη, ο οποίος με λόμπα σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα τέταρτο αργότερα ήρθε και το προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Λαγουμιτζής έπειτα από ωραία αντεπίθεση και πάσα πάρε-βάλε του Ζουρούδη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Παντζιτζιφιακό, τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71', ο Μιχαλακάκος, έπειτα από φάση διαρκείας και με δύσκολο γυριστό σουτ, έκανε το 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν να ψάξουν την ισοφάριση, καθώς τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει επικίνδυνα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 76' με μακρινό σουτ του Ελευθεράκη, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να ξεγελά τον Λαμπρινάτο.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Λαγουμιτζής έβαλε «ταφόπλακα» στις προσπάθειες του Παντζιτζιφιακού, μιας και στο 83' έκανε το 3-1, δίνοντας έτσι στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη.

Να σημειωθεί πως καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος διαδραμάτισε το κεντρικό δίδυμο του Παντζιτζιφιακού, το οποίο και στα τρία τέρματα φέρει ευθύνη, με τις φάσεις να ξεκινούν με μπάλες στην πλάτη της άμυνας.

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Ορφανός με βοηθούς τους Βογιατζιδάκη και Κιούση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Παντζιτζιφιακός: Μωχάμεντ, Φράγκος Η., Λεμονής, Προδρομίδης, Τσεκούρας, Σπανόπουλος Χ., Παναγιώτου (33' Κωνσταντίνου), Ελευθεράκης, Σπανόπουλος Δ. (69' Λαδιάς), Μπαγιάτης, Σέχου (86' Φράγκος Ε.)

Αστέρας Κερατσινίου: Λαμπρινάτος, Καραπετσάνης, Χριστοδούλου, Βασιλικός, Βουμβουλάκης, Μενδρινός, Καϊδαντζής (88' Φλωρόπουλος), Μιχαλακάκος, Ζουρούδης (91' Κατακαλίδης), Νικάνδρος, Λαγουμιτζής (93' Μπραγκάι)