×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Βήμα... παραμονής η Αρμενική!

Βήμα... παραμονής η Αρμενική!

Έναν πόντο χρειάζεται η Αρμενική για να πανηγυρίσει την παραμονή στην Β' Κατηγορία, με τον Προφήτη Ηλία να είναι σε δύσκολη θέση.

από
στις 17/05/2015

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Αρμενική επί του Προφήτη Ηλία στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός" του Ρέντη για την πρώτη αγωνιστική των play-out της Β' Κατηγορίας.

Οι "Αρμένιοι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Άγγου στο 39ο λεπτό, ισοφάρισαν άμεσα με τον Κουτσουράκη στο 43ο λεπτό για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σε διάστημα τριών λεπτών (65', 68') με τους Συρίγο και Αλιφραγκή αύξησαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ με τον Μέρκο στο 71' όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σπαχίου.

Διαιτητές: Μήτση Ε., Γιαννίκος Γ., Τίκας Ν.

Παρατηρητής: Τσεβάς

Αρμενική: Ακριτίδης, Καγιάς(79' Γαλάνης), Συρίγος, Νάκας, Καταραχιάς, Ελγκιάν, Κουτσουράκης, Αθανασόπουλος(88' Ισλάμι), Κωσταρίδης(71' Χρονόπουλος), Μέρκο, Αλιφραγκής

Προφήτης Ηλίας: Σπαχίου, Περπερίδης, Αλαμπέϊ, Τσάδαρης Α., Μανωλάκος(58' Σεμέντα), Χύσας, Άγγος, Εστυλιανίδης, Τρίχας(73' Λίτσης), Τσιριγώτης(85' Κουνέλης), Μπόσμος