×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Η ισοπαλία της... ανόδου για τους Φιλάθλους!

Η ισοπαλία της... ανόδου για τους Φιλάθλους!

Ένα... "γλυκό" 0-0 πήραν οι Φίλαθλοι κόντρα στον Ολυμπιακό Περάματος και πανηγύρισε την άνοδο στην Β' Κατηγορία Πειραιά!

από
στις 18/05/2015

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού για την τελευταία αγωνιστική των play-off ανόδου της Γ' Κατηγορίας Πειραιά, με τους Φιλάθλους να παίρνουν τον βαθμό που χρειάζονταν (0-0) και να κερδίζουν την άνοδο στην Β' Κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός Περάματος μπήκε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί και να σημειώσει το γκολ που θα του έδινε την ευκαιρία να πάρει αυτός την άνοδο, ενώ η ομάδα των Φιλάθλων να έχουν έναν πιο... παθητικό ρόλο.

Μάλιστα, οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ αφού έχασαν πέναλτι στο 15ο λεπτό με τον Τάνκα, ενώ στην επανάληψη ο Τζουανάτος σημάδεψε το δοκάρι του Ζαχαράτου από καλή θέση.

 

Διαιτητές: Ορφανός Δ., Γκολές Π., Καδιουράνη Ε.

Παρατηρητής: Γεκεζελιάν Σ.

Ολυμπιακός Περάματος: Λάτσης, Αλούση, Ντέμας Α.(86' Σακελλάριος), Μαντάς, Χατζηνικολάου, Τσαούσης, Τάνκας, Τζουανάτος(63' Μαντζάρας), Μπιρλούδης, Καλούδης, Ντέμας Δ.,(78' Τριανταφύλλου)

Φίλαθλοι: Ζαχαράτος, Καλτσάς, Γερασίμου, Κελίτσι, Βιτάλης, Καστρίτης(90' Μακρυγιάννης), Ρούκας, Κόκκας, Παπακίτσος, Κατσακούλας, Αυγουλέας(46' Γεωργόπουλος)